R5 Coupe'ye Katalizör iptali ve Çakmak uygulaması...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Usta dönerken ilk denemeyi bana nasip olması konusu ve geride bırakılan araç hakkında da biraz bilgi vermelisin tüm arkadaşlara :D ( şahsen test ettim onayladım kalite kallavi ) :eyv

Usta dönerken ilk denemeyi bana nasip olması konusu ve geride bırakılan araç hakkında da biraz bilgi vermelisin tüm arkadaşlara :D ( şahsen test ettim onayladım kalite kallavi ) :eyv
Arabayı sen kullandın kardeşim,kendin yaz tecrübeni...:eyv

Araçın arka tamponunu bir türlü sevmedim belki araç rengi olsa güzel olacak :) Hayırlı olsun Mustafa abi :)

hayırlı olsun abi.. güzel uygulamalara devam R5 king olacak desene :)

güzel uygulama olmuş :)

kat iptali iyidir performans artar :) hayırlı olsun usta çakmaklıkta taktın eyvah :D yahu bitane kangolardaki taşınabilir küllük al onu kullan :)

273457.webp

kat iptali iyidir performans artar :) hayırlı olsun usta çakmaklıkta taktın eyvah :D yahu bitane kangolardaki taşınabilir küllük al onu kullan :)

273457.webp

Kendi küllüğü varya kardeşim...:D
Işıklarda 90 HP lik yeni kasa Doblo ya 2 kişiyle plaka okuttuk kat iptalinden sonra,adam sinirinden direksiyonu yemediyse iyidir,ama hakkını yememek lazım çok çabaladı geçilmemek için...:D

Kendi küllüğü varya kardeşim...:D
Işıklarda 90 HP lik yeni kasa Doblo ya 2 kişiyle plaka okuttuk kat iptalinden sonra,adam sinirinden direksiyonu yemediyse iyidir,ama hakkını yememek lazım çok çabaladı geçilmemek için...:D

dizel araçları tokatlıyorsanız senin kangooyuda geçer bu afacan :)

hahahah :D çok iyimiş usta :) kıyma r5e abi :D kendi küllüğüne koku koy :)

Geri