R5 Coupe-Plaka çerçevesi temizlendi,RS logosu yapıştırıldı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şıvaydan start verilmiş, bakalım daha neler gelecek.
Yarın nasipse motor bakımı yapılacak,peşinden hafta içi jant ve lastik bakarım...
Bugün paspas ve teybini aldık yarın vakit kalırsa teyp montajını yaptırırım...

bence USTA reno5 den vazgeçmez işe onunla gidip gelir bu araç enjeksiyonlu olduğu için 1100cc lerden daha az yakar hemde kullanımı rahat park sorunu manevra vs..
Ehliyetini alana kadar araçla arasıra işe giderim kardeşim,o zamana kadar aracın her şeyiyle hazır olması lazım,o vakitten sonra kendisi uğraşsın artık...:eyv

Eline sağlık abi :eyv

gelişmeleri takipteyiz. ama gerçekten de yiğitalp'in uğraşması gerekmiyor mu bunlarla? :D

abi maşallahı var da herkez demiş bende söylemeden etmeyim Yiğitalp ebırak bence ; bırak biz gençlere:)
:eyv

Yarın nasipse motor bakımı yapılacak,peşinden hafta içi jant ve lastik bakarım...

Ehliyetini alana kadar araçla arasıra işe giderim kardeşim,o zamana kadar aracın her şeyiyle hazır olması lazım,o vakitten sonra kendisi uğraşsın artık...:eyv

Başarılı bir planlama! Yiğitalp ehliyeti almadan r5 alınır, Usta fırsattan istifade hevesini alır, sonra Yiğitalp'e teslim eder :aytuğ Aklıma çocuklarına oyuncak alıp önce kendileri oynayan arkadaşlarım geldi :D
Şaka bir yana baba-oğul için güzel bir paylaşım olsa gerek. :eyv

gelişmeleri takipteyiz. ama gerçekten de yiğitalp'in uğraşması gerekmiyor mu bunlarla? :D

:eyv

Başarılı bir planlama! Yiğitalp ehliyeti almadan r5 alınır, Usta fırsattan istifade hevesini alır, sonra Yiğitalp'e teslim eder :aytuğ Aklıma çocuklarına oyuncak alıp önce kendileri oynayan arkadaşlarım geldi :D
Şaka bir yana baba-oğul için güzel bir paylaşım olsa gerek. :eyv
Ehliyetimi almadan önce kendime ait aracım vardı,lise 1 den itibaren kendi aracımla okula gidiyordum ama babam 1 vidasıyla bile ilgilenmemişti,bende merak vardı bu işlere,şimdi ise tam tersi bir durum söz konusu bende merak var ama O şimdilik gezmesini seviyor,bu durumda arabayla ilgilenmek bana düşüyor...:eyv

​Usta teybin hazırdı bagajda akşamdan koydum bu gün getiririm diye :(

Bulamadım dedin ya kardeşim,sen getir olmazsa onu taktırırım,çalışmazsa yenisi takılır...:eyv
Ah be abi :( akşam sorarız dedik ya bi evi dağıttım o kadar neyse bakarız akşam kesin bilmiyorum garantisi bozulmasın diye açtırmamıştım muhtemelen sigortası atmıştır diye tahmin ediyorum

Erken gel beraber gideriz benim arkadaşa...:eyv

foto istiyoruz bakımla ilgili :) o kadar bugun renault 5 için ne yaptın diye konu açtık :D

Geri