24 May 2012 #21 CanCaloz Can ALBAYRAK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2010 Mesajlar 1,699 Tepkime puanı 0 Puanları 0 yapabilirim değil hakan abi yapmalısın
24 May 2012 #22 R5TUNİNG Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Kas 2010 Mesajlar 933 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 onu oraya nasıl yapıştıracağımı düşünüyorum dün camdan sislere baktım vidalama olmaz yapıştırmam gerek
onu oraya nasıl yapıştıracağımı düşünüyorum dün camdan sislere baktım vidalama olmaz yapıştırmam gerek
24 May 2012 #23 gergin beygir Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Maşallah abi yine nokta atışı yapmışsın, çok iyi olmuş..
24 May 2012 #24 Emre3434 Emre Uğurluel, T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Nis 2012 Mesajlar 396 Tepkime puanı 46 Puanları 0 çok şık olmuş, elinize sağlık.
25 May 2012 #25 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 Ben diyecektim, yapmışsın İlerde plastik petek ızgaraları da bi dene derim.
25 May 2012 #26 Görkem Bilgi Girilmemiş R5TUNİNG' Alıntı: yenileme değilde tampona gömme yapabilirim... Genişletmek için tıkla ... Tamponu kesmessin sen CanCaloz' Alıntı: yapabilirim değil hakan abi yapmalısın Genişletmek için tıkla ... Can boşuna yorma kendini Hakan yapmaz... R5TUNİNG' Alıntı: onu oraya nasıl yapıştıracağımı düşünüyorum dün camdan sislere baktım vidalama olmaz yapıştırmam gerek Genişletmek için tıkla ... Yapışma olmaz Hakan; tampon ızgara plastiğini far a göre kesip arkadan vidalıycan bu kadar :loll
R5TUNİNG' Alıntı: yenileme değilde tampona gömme yapabilirim... Genişletmek için tıkla ... Tamponu kesmessin sen CanCaloz' Alıntı: yapabilirim değil hakan abi yapmalısın Genişletmek için tıkla ... Can boşuna yorma kendini Hakan yapmaz... R5TUNİNG' Alıntı: onu oraya nasıl yapıştıracağımı düşünüyorum dün camdan sislere baktım vidalama olmaz yapıştırmam gerek Genişletmek için tıkla ... Yapışma olmaz Hakan; tampon ızgara plastiğini far a göre kesip arkadan vidalıycan bu kadar :loll