15 May 2012 #11 EREN34 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Kas 2010 Mesajlar 1,032 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 Usta soketi fisi gecelimde biz buna ne zaman swap yapacagiz o konuya gelelim
15 May 2012 Konuyu Başlatan #12 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,882 Tepkime puanı 1,837 Puanları 113 Yaş 56 EREN34' Alıntı: Usta soketi fisi gecelimde biz buna ne zaman swap yapacagiz o konuya gelelim Genişletmek için tıkla ... Motor her yola gelecek gibi görünüyor Eren,Yiğitalp ehliyeti alıp aracına biraz alışsın bakalım,o zaman gerçekten oynamaya başlarız R5 Coupe ile...
EREN34' Alıntı: Usta soketi fisi gecelimde biz buna ne zaman swap yapacagiz o konuya gelelim Genişletmek için tıkla ... Motor her yola gelecek gibi görünüyor Eren,Yiğitalp ehliyeti alıp aracına biraz alışsın bakalım,o zaman gerçekten oynamaya başlarız R5 Coupe ile...
15 May 2012 #13 EREN34 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Kas 2010 Mesajlar 1,032 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin abi
15 May 2012 #14 murat savcı EL 3690/Megane , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Ağu 2011 Mesajlar 713 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Usta o soket ne işe yarıyor ?
15 May 2012 #15 CanCaloz Can ALBAYRAK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2010 Mesajlar 1,699 Tepkime puanı 0 Puanları 0 vay anasını yaw gerçekten şaşırtıcı abi chiple sen bunu beyinli he bu
15 May 2012 #16 Görkem Bilgi Girilmemiş CanCaloz' Alıntı: vay anasını yaw gerçekten şaşırtıcı abi chiple sen bunu beyinli he bu Genişletmek için tıkla ... he öyle.... hehe sen gelde bi gazını alayım
CanCaloz' Alıntı: vay anasını yaw gerçekten şaşırtıcı abi chiple sen bunu beyinli he bu Genişletmek için tıkla ... he öyle.... hehe sen gelde bi gazını alayım
15 May 2012 #17 CanCaloz Can ALBAYRAK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2010 Mesajlar 1,699 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Görkem' Alıntı: he öyle.... hehe sen gelde bi gazını alayım Genişletmek için tıkla ... abi benim araç seninkini yer ustada seni yer sen hakan abiyle takıl
Görkem' Alıntı: he öyle.... hehe sen gelde bi gazını alayım Genişletmek için tıkla ... abi benim araç seninkini yer ustada seni yer sen hakan abiyle takıl
15 May 2012 #18 Görkem Bilgi Girilmemiş CanCaloz' Alıntı: abi benim araç seninkini yer ustada seni yer sen hakan abiyle takıl Genişletmek için tıkla ... Eksoza boğacam seni Can, alırım cantlarını hehe sen hakan la ısınma turları at keyfin yerine gelsin sonradan bozulmasın hehe
CanCaloz' Alıntı: abi benim araç seninkini yer ustada seni yer sen hakan abiyle takıl Genişletmek için tıkla ... Eksoza boğacam seni Can, alırım cantlarını hehe sen hakan la ısınma turları at keyfin yerine gelsin sonradan bozulmasın hehe
15 May 2012 #19 CanCaloz Can ALBAYRAK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2010 Mesajlar 1,699 Tepkime puanı 0 Puanları 0 yok abi senle deniyelim yenilirsem hakan abi bana motivasyon olur
15 May 2012 #20 Görkem Bilgi Girilmemiş CanCaloz' Alıntı: yok abi senle deniyelim yenilirsem hakan abi bana motivasyon olur Genişletmek için tıkla ... Can nasıl istersen farketmez maksat şamata olsun
CanCaloz' Alıntı: yok abi senle deniyelim yenilirsem hakan abi bana motivasyon olur Genişletmek için tıkla ... Can nasıl istersen farketmez maksat şamata olsun