R5- Artık çok oluyoruz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Görkem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel buluşma olmuş :) Maşallah :)

valla süpersiniz bende istanbulda olmak isterdim şahsen. muhabbetiniz bol olsun bu buluşmaya bütün istanbuldaki r5ler katılmalı :) birde faruk abi daha kaliteli fotograf makinesi olan bir telefon al :)

güzel buluşma olmuş ayağnıza sağlık :eyv

Presledik heheİlahi Aytuğ... Resim cep telefonu ile çekildiğinden olsa gerek :D

heheheheheheGüzeldi,emeklerinize yüreklerinize sağlık:eyv yeni fotoları yeni mekanları merakla bekliyorum:)

ayaklarınız dert görmesin :eyv güzel buluşma olmuş. güzel resimler e daha ne olsun.

valla süpersiniz bende istanbulda olmak isterdim şahsen. muhabbetiniz bol olsun bu buluşmaya bütün istanbuldaki r5ler katılmalı :) birde faruk abi daha kaliteli fotograf makinesi olan bir telefon al :)
Can İstanbuldan bayağı katılım olacak gibi Hakan dada var 3-5 kişi o yüzden yeni katılanlar olacağından İst. biyer ayarlayalım. Florya İBB menü olarak uygun ve geniş bir go-kart pisti var:eyv senin için fotoğraf makinası alacağım söz :)

güzel buluşma olmuş ayağnıza sağlık :eyv
[/QUOTE Eyvallah Eren :eyv

heheheheheheGüzeldi,emeklerinize yüreklerinize sağlık:eyv yeni fotoları yeni mekanları merakla bekliyorum:)
Sanada alalım bi R5 Kerem abi :eyv

ayaklarınız dert görmesin :eyv güzel buluşma olmuş. güzel resimler e daha ne olsun.
Saol kardeşim :eyv

​Güncel :)

Son düzenleme:
​Güncel :eyv

abicim merhabalar öncelikle kendimi tanıtayım ben volkan durmaz 1992 doğumluyum istanbul güngörendeyim faruk abiyle tesadüfen karşılaştık ve çok iyi bir abi kardeş olduk hakan abimlede yeni taşıtım ve bana çok önemli bilgiler verdiler allah razı olsun onların bilgi ve tecrübeleri sayesinde E5 TE sağ şeriten değilde sol şeriten gidebilicem artık :D :D tabikide bu işin şaka kısmı bazı abileirmiz yeni fotolar ve dha kaliteli resimler bekliyolar resimler bende faruk abime mail atıcam ve oda sitimize koyucak

aramıza hoşgeldin volkan :) senden bahsettiler zaten bende can memnun oldum .

Geri