Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya ben bütün vidaları söktüm, ondan sonrası kadran boşta kaldı, kadranı sadece elektirk kabloları ve km tel.i tutuyordu, ama tayfun sen de bilirsin, bizde direksiyon ayarı yok, haliyle arada çok küçük mesafeler var, ben elimi güç bela soktum km tel.ie kadar ama net göremediğimden tırstım vallaha kopar mopar die... eğer yapabilirsin, kesin fotolarını koy bi de detaylı bi açıklama ekle sana zahmet
Gösterge panelimde yanmayan ampuller iyice sinirimi bozmaya başladı.
paneli söktüm fakat km telinin nasıl çıkarılacağnı bilmiyorum nası çıkıcak bu meret ampullere ulaşamıyorum
Kardeşim kurban olayım hiç merak etme bencebende ettim yananlarda gittiha bide yanmayanlar varmış onlarda yandıorası gıcık bir yer,ver 20 tl bi elektrikçiye hallet derimha yeteneksizlik bendedir o ayrı tabii
est. olur mu öle şey, ama illa kopacaksa sen kopar tabi
ya bana anlatırlarken direksiyonu çek kendine falan o zaman el rahat girer vs die anlattılar ama biliyorsun direksiyon ayarı yok bizde ondan çok zorluyor... el girmiyor aralara.. zor kısım, kadranı sökmek değil, zor kısım, kadranı söktükten sonra arkaya eli sokup, km telini koparmadan çıkartmakta yapabilene helal olsun, bana da anlatsın