R19 "K7M" ilk çalışma sorunu ve enjektör temizleyici benzin katkısı

Araba boğulduğu içindir Ahmet Abi.

Ben yerinde olsam bilgisayara bağlardım , tüm arıza kodlarına bakardım . Bu sorun sensörlerden de olabiliyor.
İyi bir otomobil ustası , egzoz üzerinde ki 2 tane oksijen sensörünü söker güzelce pas sökücü ile temizlenmeli .
Ayrıca boğaz kelebeği güzelce temizlenmeli .

ECU soketleri temizlenmeli.
Ve volan üzerindeki sensör değişmeli .

Neden böyle şeyler yazdım , araba komple iyileşir :)

Abi bizde baglatmak istiyoruz bilgisiyara bizim 19u ama hiç beyin için soket yada bir giriş yok

Dün akşam 10 km civarı yol yaptım şehir içi. hararet c nin altına düşmedi fan susmadı hiç... Suda eksilme falan yok... Hiç hoşuma gitmedi bu durum devirdaim yada radyatörde bi sıkıntımı var acaba

soket var r19larda sigorta kutusunun içinde

anlattığın olayı ben 2000 model rxt 1.6 8v de yaşamıştım. manyetik kaptör denilen parça buna sebep olan.. r19 da varmı bilmiyorum varsa büyük ihtimal ondandır.

Dün akşam 10 km civarı yol yaptım şehir içi. hararet c nin altına düşmedi fan susmadı hiç... Suda eksilme falan yok... Hiç hoşuma gitmedi bu durum devirdaim yada radyatörde bi sıkıntımı var acaba

hararet sorunu günceli...

Ahmet Abi çok kafanı kurcalıyorsa , 86 lık termostatlar var onlardan tak . Bir daha sıkıntı yaşamazsın .

Benimde hararet C yi geçiyor . Bende termostat küçültebilirim .
Aslında bu arabaların hararet yaptığı anlamına gelmiyor ama rolantide kendini soğutamıyor nedense .
Özellikle şehir içinde C yi geçmesine anlam veremiyorum . ama dün ben sıkıştırdım :)

Bugün sanayiye gittim sıkıntı yok dedi... termostat açıyor fan açıyor devir daim çalışıyor... normal dedi.... alışmak lazım demekki...

Abi diyorum sana alış :D

Geri