Sabahları araç soğukken normal benzinde çalışıyor bir süre ısındıktan sonra sıralı sistem gereği gaz geçerken araç stop ediyor. Gaz servisine gittim makinaya bağladılar gaz sisteminde sorun olmadığını gaz kelebeğinde sorun olduğunu söylediler. Sanayide ustama gittim benzinde çalışan aracın sorun olmadığını söyledi yine de gaz kelebeğini söktü balata spreyi ile temizledi. Ertesi sabah soğuk motor benzinde çalıştı sorun yok.İş dolayısıyla 3 gün araç yattı otoparkta. Pazar akşamı kayınpederleri gece 1 civarı evlerine bırakacağım. Normalde Debriyaja basıp gaz vermeden kontağı çevirip marş a bastığımda araç çalışıyordu. Yok araç çalışmaz marşla birlikte hafif gaz pompaladım çalıştı gaz verdim biraz 2000-3000 devir gaz pedalını bırakınca rölantide durmuyor araç stop ediyor. Yine çalıştırdım çıktım otoparktan daha 10 metre gitmeden araç kendi kendine gaz vermez mi 3500-4000 devre kadar çıkıyor. Kontağı kapattım tekrar çalıştırdım yine aynı çalışıyor gaz pedalına dokunmadan kendiliğinden 3500-4000 devre çıkıyor. Bu olayın benzeri başından geçen arkadaşlardan yardım istiyorum.
Teşekkürler.
Teşekkürler.