R19 1.4 RT 1995 - Kalkış 41 KR 514

1.6 hb astrayı geçemezsin kalkışta ki daha sende nasıl kalkılacağını bilmiyorsun.uygulama konusu çok ayrı birşey.Diğer bir açıdan niçin 7000 d-dk ları görmek istiyorsunuz ki.5500 d/dk dan sonra redline çizgisi başlıyor ve ondan sonrası hem hızınızı kesecektir hemde motorunuzu yakın zamanda elinize almanıza neden olacaktır.Bir iki defadan bişi OLUR.bi bakmışsın 3000 d/dk da giderken pistonların dan tut bilmem neyine kadar kör düğüm olmuş.Debriyaj telinden birşey olmaz ama bir düşün istersen sen.böyle saçma sapan işlere kalkışmamanızı öneririm.
Denemek lazım Renault 19'un Vectra'yı geçerken videosu var.

Son düzenleme:
Denemek lazım Renault 19'un Vectra'yı geçerken videosu var.
vectra nın 1.6 motorlu olanını 1.6 motorlu r19 geçebilir tabiki.vectra manda gibi ağır.burda 1.4 r19 ile 1.6 astra kapıştırılacak.daha 2. vitesde astra boy atacaktır.kaldı ki r19 sedan ama astra hb..kasası daha ağır olsada 19 un şansı hiç yok.ne kadar bu işlerden anlamayan bir şöför bile astra da olsa onada birşeyler tavsiye edenler olmuştur.ben pek şans vermiyorum.arkadaşta 1.6 astra var,kendi aracımı sıkıştırıyorum bazen kalkışlarda ama artist kadarına yaklaşamıyorum

vites değişimlerini daha hızlı yapabilirsn :) sanırm bunun için kamyonculardan veya minibüscülerden ders alman gerekiyor :D :D

1.6 hb astrayı geçemezsin kalkışta ki daha sende nasıl kalkılacağını bilmiyorsun.uygulama konusu çok ayrı birşey.Diğer bir açıdan niçin 7000 d-dk ları görmek istiyorsunuz ki.5500 d/dk dan sonra redline çizgisi başlıyor ve ondan sonrası hem hızınızı kesecektir hemde motorunuzu yakın zamanda elinize almanıza neden olacaktır.Bir iki defadan bişi OLUR.bi bakmışsın 3000 d/dk da giderken pistonların dan tut bilmem neyine kadar kör düğüm olmuş.Debriyaj telinden birşey olmaz ama bir düşün istersen sen.böyle saçma sapan işlere kalkışmamanızı öneririm.

Yorumun için eyvallah sağolasın

vites değişimlerini daha hızlı yapabilirsn :) sanırm bunun için kamyonculardan veya minibüscülerden ders alman gerekiyor :D :D

Sanırım öyle, vites değişimlerine el atmam gerekiyor :)

siz illa ki yarışmak istiyor musunuz ??

Geri