Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
12 GTS nin ünvanı Türkiye'nin ilk otomotik camlı aracı olmasıdır,sınırlı sayıda üretilmesi sıkıntı oldu ben aylardır GTS cam motoru arıyorum yok mesela
Bunlar 83 te bitti , Klima , arka pandizotta fren lambaları , Tavanın ortasında anten , Stero ses sistemi , Ön camlar elektrikli , Fan Soğutma , Farklı ateşleme sistemi ...
Gerçekten çok süper bir araç bugüne kadar tüm özellikli olanını gördüm ve süperdi
12 GTS nin ünvanı Türkiye'nin ilk otomotik camlı aracı olmasıdır,sınırlı sayıda üretilmesi sıkıntı oldu ben aylardır GTS cam motoru arıyorum yok mesela
Oluyo kardeşim üniversal kitlerde oluyoda bız orjınal olsun istedık cam açma -kapama düğmelerı dijital saatın orda aynı sistemı yapayım ıstedım oda ımkansız görunuyo yok çünkü
Oluyo kardeşim üniversal kitlerde oluyoda bız orjınal olsun istedık cam açma -kapama düğmelerı dijital saatın orda aynı sistemı yapayım ıstedım oda ımkansız görunuyo yok çünkü