R11 Su Radyatörü Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RedFoX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RedFoX

Levent
Süper Moderator
14-Bolu
Aracım su eksiltiyordu 2 gün önce antifiriz koydum ve radyatörün dibi sürekli masmavi olmaya başladı ve yola gidip gelince aracı parkettiğim yer 1 çay bardağı su dökülmüş kadar ıslak oluyor. Anladımki bizim radyatör rahmetli olmuş. Sanayiye gittim 220 ile 250 arasında fiyat çekiyorlar yada r9 spring radyatörüde olur diyorlar. İnternetten baktım 120tl 150tl arası var fakat r9 radyatörü gönderebilirler diye çekiniyorum orjinal boyutu ve oem kodunu bileniniz varmı ? araç 90 model txe

Düzeltme
7702188511 oem no

0504122AL stok kodu buymuş belki arayan olursa faydalı olur

Son düzenleme:
Geçmiş olsun...Soğutma sistemi önemli değiştirmen iyi olmuş....

Geçmiş olsun 11'ci :) benimde radyatörü tutan destekler sallantıda yarın bir fotosunu atayımda paslaşalım:)

Geçmiş olsun...Soğutma sistemi önemli değiştirmen iyi olmuş....

Daha değiştirmedim fiyat araştırıyorum en ucuz 190tl ye buldum. normal r9 ların var 100 lira falan bizimkilerden küçük ama takmak istemiyorum orjinal boyutundan arıyorum.

Geçmiş olsun 11'ci :) benimde radyatörü tutan destekler sallantıda yarın bir fotosunu atayımda paslaşalım:)

tamam gönder :)

Abi ben değiştirmiştim arkadaşın radyatörü.Konu bu 80 liraya mal oldu.İşöilik bizden
http://www.renaultfanclub.com/renault-11-gts-flash-kulubu/58639-radyatoru-degistirdik.html

80 liraya nereden buldunuz taktığınız radyatör flash radyatörüne benzemiyor sanki

Kütahya domaniçte bulduk şu an sıkıntı yok canavar gibi.

Değiştirmekte kararlıysanız bakır radyatörlerden koymanızı tavsiye ederim.
Aynı sıkıntı bendede vardı. Radyatörümü değiştirmek istemiyordum.
Şu tıkanıklık giderici malzemeleri bilirsiniz. Piyasada 2 çeşit bulunmakta. Toz ve sıvı şeklinde.
Araştırmalarım sonucu toz olanın kesinlikle kullanılmaması gerektiğini söylüyorlar.
Ben sıvı olanı kullandım. Gayet memnun kaldım. Kalorifer peteğinin içini tıkıyor diyorlar.
Ona birşey diyemiyorum. Yapılmasına karar verilirse Kalorifer peteğinin musluğu kapatılır.
İşlem sonrası soğutma suyu yenilenir. Kalorifer peteği musluğu açılır.
Geçmiş olsun bu arada.

Valla dayayacaksınız Aleminyumu gidecek. Benim arabanın değişmiş radyatör . Aleminyum .

He şunuda söyleyim radyatörü flash diye ararsanız 220 lira olur . Spring diye ararsanız 80 lira olur :D

çekincen varsa 30 ytl daha ver 180 ytl servisten parça kodunla sipariş et flashın radyatörü farklı

Valla dayayacaksınız Aleminyumu gidecek. Benim arabanın değişmiş radyatör . Aleminyum .

He şunuda söyleyim radyatörü flash diye ararsanız 220 lira olur . Spring diye ararsanız 80 lira olur :D

Spring takalım biz hep takıyoruz diyen ustacıklar bile oldu. Kışın sorun olmaz belki ama yazın conta yakmaya kadar gider 1.7 nerde 1.4 nerde :)

Değiştirmekte kararlıysanız bakır radyatörlerden koymanızı tavsiye ederim.
Aynı sıkıntı bendede vardı. Radyatörümü değiştirmek istemiyordum.
Şu tıkanıklık giderici malzemeleri bilirsiniz. Piyasada 2 çeşit bulunmakta. Toz ve sıvı şeklinde.
Araştırmalarım sonucu toz olanın kesinlikle kullanılmaması gerektiğini söylüyorlar.
Ben sıvı olanı kullandım. Gayet memnun kaldım. Kalorifer peteğinin içini tıkıyor diyorlar.
Ona birşey diyemiyorum. Yapılmasına karar verilirse Kalorifer peteğinin musluğu kapatılır.
İşlem sonrası soğutma suyu yenilenir. Kalorifer peteği musluğu açılır.
Geçmiş olsun bu arada.

O ilaçlardan kullanmak aklıma geldi fakat bazen uzun yola çıkıyorum. Olur olmaz yerde salar suyu canımı sıkar benim. Kalorifer peteğimde sanırım biraz tıkalı onada bi çözüm bulacam sökmüşken.

200 liraya kıydım kale aldım bugün perşembe günü kendim değiştircem resimleri atarım. Flashın radyatörü diğer radyatörlerden farklı internette 230 dan aşağıda bulamadım. Gittim sanayiden kendim aldım.

çekincen varsa 30 ytl daha ver 180 ytl servisten parça kodunla sipariÅŸ et flashın radyatörü farklı

Aynen 5 lira fazla olsun orjinal olsun.

Geri