10 Şub 2011 #11 ÖzgürYaşam Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 İSTEDİĞİNİZ BU SANIRIM.
10 Şub 2011 #12 Renault Süper Moderator 34-İstanbul Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 781 Tepkime puanı 15 Puanları 2 Yaş 45 Bu fotoları bulabildim şuanda..
10 Şub 2011 Konuyu Başlatan #13 boysofhell37 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Eki 2010 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Puanları 0 eveet evet bunlardan kardeşim bunun turkuaz ı ii gider heralde banada sendden temin edebilrmiyim ?
10 Şub 2011 #14 Renault Süper Moderator 34-İstanbul Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 781 Tepkime puanı 15 Puanları 2 Yaş 45 boysofhell37' Alıntı: eveet evet bunlardan kardeşim bunun turkuaz ı ii gider heralde banada sendden temin edebilrmiyim ? Genişletmek için tıkla ... ölçülerini ve tam olarak rengini belirt yardımcı oluruz..Birde mat mı istiyorsun parlak mı ?
boysofhell37' Alıntı: eveet evet bunlardan kardeşim bunun turkuaz ı ii gider heralde banada sendden temin edebilrmiyim ? Genişletmek için tıkla ... ölçülerini ve tam olarak rengini belirt yardımcı oluruz..Birde mat mı istiyorsun parlak mı ?
10 Şub 2011 Konuyu Başlatan #15 boysofhell37 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Eki 2010 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ATALAY' Alıntı: ölçülerini ve tam olarak rengini belirt yardımcı oluruz..Birde mat mı istiyorsun parlak mı ? Genişletmek için tıkla ... ölüçüleri bu clio 3 deki gibi bişi olcak işte mat turkuaz olur heralde :/
ATALAY' Alıntı: ölçülerini ve tam olarak rengini belirt yardımcı oluruz..Birde mat mı istiyorsun parlak mı ? Genişletmek için tıkla ... ölüçüleri bu clio 3 deki gibi bişi olcak işte mat turkuaz olur heralde :/
10 Şub 2011 #16 Renault Süper Moderator 34-İstanbul Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 781 Tepkime puanı 15 Puanları 2 Yaş 45 boysofhell37' Alıntı: ölüçüleri bu clio 3 deki gibi bişi olcak işte mat turkuaz olur heralde :/ Genişletmek için tıkla ... sen ölçülerini alda öyle yapayim..sonra olmaz falan papaz olmayalım Mat turkuaz basarız karar senin tabi
boysofhell37' Alıntı: ölüçüleri bu clio 3 deki gibi bişi olcak işte mat turkuaz olur heralde :/ Genişletmek için tıkla ... sen ölçülerini alda öyle yapayim..sonra olmaz falan papaz olmayalım Mat turkuaz basarız karar senin tabi
10 Şub 2011 Konuyu Başlatan #17 boysofhell37 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Eki 2010 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ATALAY' Alıntı: sen ölçülerini alda öyle yapayim..sonra olmaz falan papaz olmayalım Mat turkuaz basarız karar senin tabi Genişletmek için tıkla ... tam ben bi orayı ölçüyüm ona göre sölim sana kardeşim akşama saolasın nerde senin ikametgah ?
ATALAY' Alıntı: sen ölçülerini alda öyle yapayim..sonra olmaz falan papaz olmayalım Mat turkuaz basarız karar senin tabi Genişletmek için tıkla ... tam ben bi orayı ölçüyüm ona göre sölim sana kardeşim akşama saolasın nerde senin ikametgah ?
10 Şub 2011 #18 Renault Süper Moderator 34-İstanbul Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 781 Tepkime puanı 15 Puanları 2 Yaş 45 boysofhell37' Alıntı: tam ben bi orayı ölçüyüm ona göre sölim sana kardeşim akşama saolasın nerde senin ikametgah ? Genişletmek için tıkla ... özelden yolluyorum bilgileri
boysofhell37' Alıntı: tam ben bi orayı ölçüyüm ona göre sölim sana kardeşim akşama saolasın nerde senin ikametgah ? Genişletmek için tıkla ... özelden yolluyorum bilgileri
10 Şub 2011 #19 ApSUVai Bilgi Girilmemiş 50 liraya orjinal temin ederim ole rekl isi yas is 15 sene garantisi var benim getircegimin ingiltereden gelcek renaultun serviste sattigi
50 liraya orjinal temin ederim ole rekl isi yas is 15 sene garantisi var benim getircegimin ingiltereden gelcek renaultun serviste sattigi
22 Eki 2011 #20 selcukyilmaz Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Eki 2011 Mesajlar 243 Tepkime puanı 8 Puanları 0 "Siyah İnci"m için bu sticker'in koyu grisinden temin etmem mümkün müdür acaba?