R-NAV Şifresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Van Gogh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Van Gogh

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar,

Bugün küçük bir sorun için aracımın aküsünü çıkardık, aküyü çıkardıktan sonra yerine taktığımızda R-Nav sistemi başlatmak için şifre istiyor. Kitapçıklara vs. baktım ama bulamadım. Bu şifreyi nasıl edinebiliriz. Ekran görüntüsünü aşağıda paylaşıyorum.

X0vDdR.webp

Torpido icine bakin torpido icinde olabiliyor

Renault servis 20 tl ye veriyor yada teybi söküp seri numarasını google playdan indireceğiniz uygulamaya yazıp bulabiliyorsunuz

araç ile verilen belgelerin içine iyi bakın, kullanım kitapçığında vs yazmaz ama küçük bir kağıt gibi birşeyde yazıyor olabilir...

Aracı teslim eden yetkili satıcının düzenlediği ve araç faturasına zımbalanmış olan "Araç Teslim Belgesi"nde yazmaktadır.

Ne yazık ki elimde belge yok. Kullanım kılavuzlarında da yazmıyor. Telefon ile servisten bu bilgi edinebilir mi?

Bu güvenlik açısından gizli bir bilgidir. Radyo kodunu en yakın Renault bayiine ruhsatınızla gidip edinebilirsiniz.

Bugün sorunu halledebildim. Şifreyi öğrenmek için servise gitmeye veya para vermeye gerek yok. Herhangi bir Renault servisini arayın, motor numarasının son 4 rakamını ve şasi numarasını istiyorlar, söyledikten sonra anında size söylüyorlar.

Geri