R Nav Navigasyon Aktif Olmuyor

ogretmenokan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Geçen akşam medi@skin tcmd ile teybin hardiskini karıştırdım.Stroge Card 4 te medi@skin V2 dosyalırı vardı sildim. Stroge card dan da menavrusu denemiştim.Baktım klasörü duruyor onu da sildim. Ertesi gün baktığımda mediskin videoları açma tuşu çalışmıoyor,igo 8 çalışmıyor media nava döndüm navigasyon kabul ediyorum tuşu aktif olmuyor.Bir kaç gündür çözemiyorum.Ekran da Global not fount yazıyor. Yardım gerekli arkadaşlar

Anladığım bir konu olsa seve seve yardım edeceğim kardeşim, en güzeli serviste format attırman olacaktır...

Bugün med@skin v2 de navigasyon çalıştı.Anladığım kadarıyla bir ara güncelleme yapmıştım.4.9 olmuştu.Ardından tekrar medi@skin 4.03 kurdum bundan dolayı sorun oldu ve video açmıyor sanırım

Media Nav Navigasyon menüm halen pasif.Menavrusu yüklemiştim dosyalarını silerken sanırım başka şeyleri de sildim.Şimdi ne navigasyon ne mediskin ne video çalışıyor.İş başa düştü diyerek corelplayeri medianav stroge carda kurdum gayet iyi video oynatabiliyorum.Ama bir Allah kulu strogecard,strogecard2 ve 4 ü kopyalayıp bana yollarsa media nav navigasyonumda hangi dosyaı silmişim karşılaştıracağım.Yoksa servise gidip düzelttirecem.Yaza inşallah hiç bir şeye gerek kalmadan media-nava menü eklemiş olurum fırsat bulup ama şimdi yardıma ihtiyacım var. Aşağıdaki linkte coreplayeri media nav üzerinden çalıştırdım izleyebilirsiniz.

merhabalar arkadaşlar, aracım 2014 model clio4 sport tourer dizel. daha önce video izleyebilmek için bu ayarları bende yapmıştım versiyon 4.0.3 olmuştu. yinede video izleyemedim. dün tekrardan yeni dosyaları anlatıldığı gibi yaparak flasha yükledim. ve yine video izleyemedim. dikkatimi çeken nokta ise şu oldu. ekranda açılan menüde sağa yön oku olan simge ile klasör simgesi tıklanmıyor arkadaşlar, sizlerde tıklanıyormu bunlar. nerde hata yapmış olabilirim. fotosunu gönderemedim, linke ekledim.

http://www.dosya.tc/server6/9n7d8e/c..._foto.jpg.html

Diğer bir sorun daha var, versiyon yükseltiğimden beridir saat ayarını değiştiremiyorum. saatler 1 saat geri alındı ama benim aracın saati hala 1 saat ileri görünüyor. yetkili servise götürdüm onlarda ayarını yapamadılar. versiyonu 4.0.3 yapan arkadaşlar nasıl saati değiştirdiler acaba.
clio_teyp_foto.jpg.html

Geri