R-LINK SAMSUNG versiyon 6.0 BLUETOOTH UYUMSUZLUĞU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KPTPLT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende bugün samsun Renault bayisinde güncellemeyi yaptırdım. Çok kısa sürmüyor hemen beni almalarına rağmen 1 saat sürdü ama tüm sorun halledildi

Arkadaşlar bende Ankara maise gittim yeni versiyonu yüklettim. Sorun aksaklıklar şeklinde çözülmüş gibi geliyor. Rehberi aldı cepten lakin takılmalar var. Zamanla sorunsuz olacak anlaşılan

2.2.17.803 versiyonu servise gitmeden r link vb ile yuklemek mumkun mu?bende 2.2.11.803 versiyon var.

2.2.17.803 versiyonu servise gitmeden r link vb ile yuklemek mumkun mu?bende 2.2.11.803 versiyon var.

bb1a7474a2429bcf68ea33dbf79bcbee.webp

Sanmiyorum. Benimkini servis guncelledi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün asf kartal servis de guncelleme yapildi ve sorun tamamiyle bitti )))))))))))))))

Arkadaşlar kisa bir tavsiye talisman kullanicisiyim bende galaxy note5 ve note 4 kullaniyorum bağlanmiyor xaomia mi max 2 aldim ve bluetooth sorunum çözüldü cayir cayir bağlaniyor ve hiç bir sikinti da yok

Arkadaşlar kisa bir tavsiye talisman kullanicisiyim bende galaxy note5 ve note 4 kullaniyorum bağlanmiyor xaomia mi max 2 aldim ve bluetooth sorunum çözüldü cayir cayir bağlaniyor ve hiç bir sikinti da yok
Note 4 ile bende bağlantı problemi yaşadım.Bununla ilgili forumda konu açmıştım.R link güncellemesi ile sorun çözülmüştü.
Paylaşım için teşekkürler.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri