R - link kullanimi hakkinda.

Canlı trafik olsa hdi ikna olalım am amaalesef yok. Rlink2 araçlarda live özelliği varmı acaba ? Yada Live trafik özellikli hangi araçlar var :)

Bir ara R link 2 de live açıktı.Şu anda kapalı maalesef.

Bütün aksesuarlarını bilerek Renault'tan sıfır araç alacak olsam asla R-Link paketi almazdım. Hatta icon pakette imkan olsa R-Nav bile... Android birçok güzel sistem varken...

MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bütün aksesuarlarını bilerek Renault'tan sıfır araç alacak olsam asla R-Link paketi almazdım. Hatta icon pakette imkan olsa R-Nav bile... Android birçok güzel sistem varken...

MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıkcası bana da r link çok daha kullanışlı geliyor. Kişiden kişiye değişir elbet. R kim üretici kaynaklı bi takım kısıtlamalar olmasa ( hareket halinde video oynatma vs ) ki onlarda güvenlik sebebi ile yine de kullanışlı. Captur var ilken özellikle navigasyon ve sık kaydedilen adresleri hemen her gün kullandım ve bi sıkıntı da yaşamadım. Zaman zaman Bluetooth bağlantısı kurulamıyordu yarim saat kadar kapalı kaldıktan sonra bağlanıyordu ama Nadire’n yapıyordu bunu. Tabi ki bi CarPlay veya android auto olsa çok daha güzel olurdu.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar makyajlı clio 4 için carplay ve android auto destekleyen orijinal cihaz arıyorum. cihazı satan var mı bildiğiniz veya ne diye aratmak lazım?

bunlar çin işi android. ben 1000 tl ye buldum orijinal lg. carplay var

Geri