R-link harita sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan geyix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

geyix

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba Captur aracımda navigasyon ekranında harita gözükmüyor. 2 gün öncesine kadar herşey yolundaydı aracı tampondaki çiziği kasko mini onarımdan yapmaları için Auto King servise bırakmıştım. Bugün alırken haritayı göstermediğini gördüm. İlgilenen kişiye sorduğumda tamponla bir alakası yok biz birşey yapmadık dedi fakat harita yok. Navigasyon ekranı siyah ve ortada yuvarlak bir imleç dönüp duruyor sanki yükleniyor gibi ama gelen bir şey yok. Ne yapmak lazım? SD kart'ı bilgisayara bağladım ona da güncel diyor.

Arkada�lar merhaba Captur arac�mda navigasyon ekran�nda harita g�z�km�yor. 2 g�n �ncesine kadar her�ey yolundayd� arac� tampondaki �izi�i kasko mini onar�mdan yapmalar� i�in Auto King servise b�rakm��t�m. Bug�n al�rken haritay� g�stermedi�ini g�rd�m. �lgilenen ki�iye sordu�umda tamponla bir alakas� yok biz bir�ey yapmad�k dedi fakat harita yok. Navigasyon ekran� siyah ve ortada yuvarlak bir imle� d�n�p duruyor sanki y�kleniyor gibi ama gelen bir �ey yok. Ne yapmak laz�m? SD kart'� bilgisayara ba�lad�m ona da g�ncel diyor.
Resim cekip gonderebilirseniz belki yorum yapilabilir.Kartı yerinden çıkarıp tekrar deneyebildiniz mi ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resetleme var ise bi reset atin derim, belki bi yarari olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri