R-Link 2 Sürüm Güncelleme (İNTERNETTEN İNDİRİLEN DOSYAYI USB İLE YÜKLEYEREK )

teşekkürler bakıcam artık �� .... hele şükür.... diyelim zor oldu ama oldu.... size birşey söyleyeceğim bu güncelleme sadece rlinkmi yoksa motor ve şanzımanıda kapsıyormu...

Benden sadece tavsiye.Bakıp bakmamak size kalmış...Sadece R-Link.

merhabalar,26 ağustosta izmir maisde güncelleme yapıldı,genel merkezden oğuzhan bey in talimatıyla.sorunu olan arkadaşların bilgisine,güncelleme sonrası yazılım sürümü 7.0.24.161 oldu.

merhabalar,26 ağustosta izmir maisde güncelleme yapıldı,genel merkezden oğuzhan bey in talimatıyla.sorunu olan arkadaşların bilgisine,güncelleme sonrası yazılım sürümü 7.0.24.161 oldu.

evet banada oğuzhan bey yardımcı olmuştu garanti olmamasına rağmen güncellediler...

İnternetten şase no ile sorguladığımda güncelleme gerektirmiyor dedi ama araç 2.19 lu bir sürümde. Çarşamba günü için servis randevusu aldım güncelleme yaptırmak için ama acaba benim aracım için güncelleme yok demek mi oluyor bu ?

İnternetten şase no ile sorguladığımda güncelleme gerektirmiyor dedi ama araç 2.19 lu bir sürümde. Çarşamba günü için servis randevusu aldım güncelleme yaptırmak için ama acaba benim aracım için güncelleme yok demek mi oluyor bu ?
Merhaba.Hayır.V7 bambaşka bir güncelleme.Ben de şu an v8 yüklü ama şasi no girince hala 2.2.19.300 görünüyor.

Befe üstadım, zamanlayıcı ile motor startı özelliği ddt4all ile nasıl aktif hale getiriliyor? Bu konuda bir çalışma yaptınız mı? Teşekkürler.

Befe üstadım, zamanlayıcı ile motor startı özelliği ddt4all ile nasıl aktif hale getiriliyor? Bu konuda bir çalışma yaptınız mı? Teşekkürler.

O iş üzerinde çalışmadım maalesef.

Merhaba,
Son zamanda v2'den güncelleme yaptıran var mı? Bütün konulardakilere baktığımda Yetkili Serviste v7 güncellemesi yapılmış.
v8'e geçirten var mı yetkili serviste? 6 Ocak randevum var, şansımı bir deneyeceğim.

Geri