R-Link 2 Sürüm Güncelleme (İNTERNETTEN İNDİRİLEN DOSYAYI USB İLE YÜKLEYEREK )

aracın garanti bitmesine rağmen randevuyu verdiler ve yapacakları bugün söylediler. genel merkez isteyince oluyor. servisler hepsi garantiye girmez dediler ama genel merkez isteyince oluyor ben bunu anladım ve öğrendim gerekli konuşmalar ve sıkıştırmaları yapınca servis randevuyu verdi ve bağlantı kopsa bile serviste oluşacak tüm arızaları arac garanti kapsamında olmasada garantiye sokuyorlar.
teşekkürler renault mais oğuzhan beye..

Merhaba,istanbulda v7 guncelleme yapan hangi servis var bılgısı olan varmı?Kendınız yapıyorsunuz dıyorlar

Merhabalar ;

Dün Aydın/Kuşadası Kahyaoğulları Servisinde rlink v2 olan sürümü v7 yükselttim.Ancak sonrasında geri park kamerasında kılavuzların daralma sorunu ile karşılaştım sorduğumda ise v7 sürümün böyle bir sıkıntısı olduğunu söylediler.Başına aynı şey gelen oldumu oldu ise çözüm konusunda yardımcı olabilirmisiniz.

bugün güncelleme oldu ernazda ve aracın garantisi olmadan yaptılar
7.024.166
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Garanti bittiğine göre gizli ozellikleri kendiniz açabilirsiniz.Tariflerini talisman sekmesi altında videolu olarak paylaşmıştım.

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Garanti bittiğine göre gizli ozellikleri kendiniz açabilirsiniz.Tariflerini talisman sekmesi altında videolu olarak paylaşmıştım.

teşekkürler bakıcam artık .... hele şükür.... diyelim zor oldu ama oldu.... size birşey söyleyeceğim bu güncelleme sadece rlinkmi yoksa motor ve şanzımanıda kapsıyormu...

Geri