R-Link 2 Sürüm Güncelleme (İNTERNETTEN İNDİRİLEN DOSYAYI USB İLE YÜKLEYEREK )

Şimdiden hayırlı olsun.Ben Şubat Ayı içerisinde güncelletmiştim.Bir video ile de yenilikleri ve farkları paylaşmıştım.Belki yükleme öncesi fikir edinmenize yardımı olur;

bayram öncesi 60000 bakım yapılırken v7 güncelleme talebim vardı,izmir mais in verdiği cevap,güncelleme yapılırken radyo dahil bazı sistemlerde hatalar oluştuğu,bunları garanti kapsamında onarabildikleri,benim 6 aylık ek garantime bu arızaların girmediği,istersem bu şartlarda güncelleme yapabileceklerinden dolayı kabul etmedim ve yaptırmadım,bu konuda bilgisi olan arkadaş varmıdır,teşekkür ederim.

bayram öncesi 60000 bakım yapılırken v7 güncelleme talebim vardı,izmir mais in verdiği cevap,güncelleme yapılırken radyo dahil bazı sistemlerde hatalar oluştuğu,bunları garanti kapsamında onarabildikleri,benim 6 aylık ek garantime bu arızaların girmediği,istersem bu şartlarda güncelleme yapabileceklerinden dolayı kabul etmedim ve yaptırmadım,bu konuda bilgisi olan arkadaş varmıdır,teşekkür ederim.
Merhaba.Maxxi garantimi ek garantiniz?

merhaba befe,2.ele verdikleri +6 aylık garanti,motor ve şanzımanı kapsıyormuş,konuyu reno merkeze yazdım,dönüş yaptılar,araştırıp cevap vereceklermiş.

Bugün reno merkezden aradılar,kadjar araçlarda böyle bir sorun olduğu,talismanlarda olmadığı,servise gerekli bilgi ve desdeğin verilerek güncelleme yapılacağı söylendi,henüz servisden dönüş olmadı.bilgilerinize....

Bugün reno merkezden aradılar,kadjar araçlarda böyle bir sorun olduğu,talismanlarda olmadığı,servise gerekli bilgi ve desdeğin verilerek güncelleme yapılacağı söylendi,henüz servisden dönüş olmadı.bilgilerinize....
Çok sevindim.Ayrıca serviste yapılan her işlem garanti altında degilse neden servise gidelim ki.Hata yaparlarsa kendileri düzeltmeliler.
Sonucu bekliyorum.

aynı sorun bendede var kocaeli ernaz garanti bittiği için gübcellemye yanaşmıyor. garanti varken durduruldu güncelleme diyorlardı şimdidw garantiniz yok güncellemde hata verirse sorumluluk sizin diyorlar renault bu konuda sevialer cok kötü

bende genel merkeze şikayet ettim. genel merkezden aradılar biz gerekli desteği vereceğiz dediler. hemen 10 dk sonra ernaz aradı randevu içi bakalım göreceğiz neler olacak. servisler çözemediniğiniz sorunu genel merkezle halledin...

İnşallah sorunsuzca yüklemeyi yaparlar.V7 ile birçok yenilikte geliyor çünkü.

Geri