R-Link 2 Sürüm Güncelleme (İNTERNETTEN İNDİRİLEN DOSYAYI USB İLE YÜKLEYEREK )

Deneme.

R link 2 v2 den v7 ye güncelleyebiliyormuyuz?

Sadece serviste güncelletebilirsiniz.İnternetten indirilen dosya ile v2 den v7 ye geçmeye çalışan birçok kişi büyük sıkıntılar yaşadılar.Servisi tavsiye ederim.

Renault easy connect ten v2 300e guncelleme gosterıyor.Yapmaya değer mi developer side dan farklı bir gizli özellik açabilir miyim?Teşekkürler yardımınız için

Renault easy connect ten v2 300e guncelleme gosterıyor.Yapmaya değer mi developer side dan farklı bir gizli özellik açabilir miyim?Teşekkürler yardımınız için
Rica ederim.
2.2.19.300 ' de çok fazla birşey yok aslında.Mümkünse serviste v7 yazılımına güncelletin.O zaman android autoyu kullanabilirsiniz.Developer side a girip hw versiyonunuz gen 2.1 ise parça değişikliği ile carplay'i de kullanabilirsiniz.

bugün kocaeli ernaz gittim. rlink güncelleme yaptırmak istiyorum dedim ama fransadan durdurdular güncelleme yapmıyoruz dediler. acaba doğrumu yada yapmak mı istemediler..

Başka servislere de sormak lazım.Ama Ernaz yapıcıdır.Normalde sorun çıkarmaz.

yapmadı malesef durdurduk dedi. fransadan haber bekliyorlarmış...

Ernaz acayip bir yer. Bir sıkıntınızı yapmadıklarında sebep kendilerinden mi yoksa merkezden gelen emirlerden mi anlayamıyorsunuz.

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inanmadım istanbuldada iki servisi aradım aynı şekilde cevap verdiler. ya doğru söylüyor lar yada hepsi aynı şekilde konuşuyor..

Geri