R-link 2 Güncellerken sorunlar v2-v9

Odnm

Kayıtlı Üye
06-Ankara
Öncelikle merhabalar aracım 2017 model megane 4 0 alındı ve ilk sahibiyim ben biraz risk alıp v2 olan r-link 2 sürümünü v9 direkt güncelledim ve şimdi aracın sesinde problem oluştu hiçbir şekilde ses açıp kapatamıyorum, klima sekmesi sıkıntılı klima açıkken kapalı kapalıyken açık gösteriyor, bluetooth bağlarken sorun yaşıyorum bunların bi çözümü var mıdır? (araç alındığından beri güncelleme yapılmadı)

servise yada tanıdık bi yazılımcıya gidin güncelleme atsın düzelir.

• Beğen
Tepkiler: Odnm
Öncelikle merhabalar aracım 2017 model megane 4 0 alındı ve ilk sahibiyim ben biraz risk alıp v2 olan r-link 2 sürümünü v9 direkt güncelledim ve şimdi aracın sesinde problem oluştu hiçbir şekilde ses açıp kapatamıyorum, klima sekmesi sıkıntılı klima açıkken kapalı kapalıyken açık gösteriyor, bluetooth bağlarken sorun yaşıyorum bunların bi çözümü var mıdır? (araç alındığından beri güncelleme yapılmadı)
Geçmiş olsun. Geri v2'ye kadar yazılımın geri döndürülmesi gerekir. Bu konumda yazılım atamazsınız. Daha yeni bir yazılım sürümü kullanılıyor der ve sistem yazılım yüklemeyi iptal eder. Bilmeyen kişilere işlem yaptırmayın. Bu iş o kadar kolay ve basitçe çözülecek bir şey değil. Sistem tamamen kararabilir. Yenisi ile değiştirmek zorunda kalırsınız. Maalesef servislerde de bilmeyen bir çok teknisyen var. Riski sizin almanızı ister ve düzeltirken cihazınız çöktü der.
Tavsiyem yüksek olmayan kurtarma ihtimalini bilgisiz kişilerin ellerinde sıfıra indirmeyin.

Geri