Aracı periyodik bakımdan aldım, yazılım sürümü güncellenmiş. Aracımın üretimi 2017 mayıs öncesi olduğu için android-auto aktif değildi, developer menüden aktif ettim. Aktivasyon için android auto projection butonuna basıp yeşil yapıyorsunuz ancak r-link sistemini tamamen kapatıp açmam gerekti. Yine developer menüsünden lastik basınç göstergesini de bardan psi a çevirdim daha başka bir çok çeşitli ayar var araçla ilgili fakat çok da kurcalamak istemedim. Android auto güzel çalışıyor ayrıca android auto nun menüsünden hakkında bölümüne gelip yukarıdaki android auto başlığına 10-15 kere basarsanız size programın developer menüsünü erişiminize açacak. Daha sonra alt alta üç nokta butonuna basarak geliştirici ayarlarına girip 720p çıkışa izin ver seçeneğini işaretlerseniz 8.7" ekranda görüntü daha büyük olarak yansıyor.
R-Link 2 developer menüsündeki seçeneklerle farklı özellikleri aktive eden, işe yarar değişiklikler yapan var mı acaba ?
bahsettiğin developer menuye nasıl ulaştınız ? CarPlay deneme şansınız oldu mu ?