Arkadaşlar yabancı forumları gezerken şöyle bir video ile karşılaştım. R-LİNK 2'nin geliştirici moduna giriliyor.
Şayet biraz incelenir ve bir şeyler kaparsak bu R-LİNK 2 (2.2xx) android auto ve car play açılabilir diye düşünüyorum.
Video'nun altındaki yorumlarda nasıl yapıldığı anlatılmış.
Yinede bigisi olmayan arkadaşlar tek başlarına yapmasınlar. Sorumluluk size aittir.
- Fat32 dosya sistemi ile boş bir USB flash sürücü oluşturun
- DEBUG adlı bir klasör oluşturun ve bu klasörde DbgEnable.lge adlı boş bir dosya oluşturun.
- arabaya usb koy
- ana menüye gidin (6 büyük ikon ile) Menü> Multimedya> Ayarlar> Fotoğraflar
- daha önce takılı SD kartı veya USB kartı arabada çıkarın
- "yeni" USB çubuğunu takın ve motoru çalıştırın
- en az 30/45 saniye bekleyin ("USB sürücüsü hazır" olana kadar)
- şimdi, ekranda gördüğünüz siyah karede (iki menü öğesinin altında) aşağıdaki sıraya göre basmanız gerekir: sol üst köşede 1 kez (baskılar arasında en az 1 saniye bırakın) ve en az 12 kez dokunun. sağ alt köşede (dikdörtgen içinde kalın)
- Her şey yolunda giderse, tam R-Link ekranı boş olacak, daha sonra bir hata ayıklama modu alacaksınız!
Şayet biraz incelenir ve bir şeyler kaparsak bu R-LİNK 2 (2.2xx) android auto ve car play açılabilir diye düşünüyorum.
Video'nun altındaki yorumlarda nasıl yapıldığı anlatılmış.
Yinede bigisi olmayan arkadaşlar tek başlarına yapmasınlar. Sorumluluk size aittir.
- Fat32 dosya sistemi ile boş bir USB flash sürücü oluşturun
- DEBUG adlı bir klasör oluşturun ve bu klasörde DbgEnable.lge adlı boş bir dosya oluşturun.
- arabaya usb koy
- ana menüye gidin (6 büyük ikon ile) Menü> Multimedya> Ayarlar> Fotoğraflar
- daha önce takılı SD kartı veya USB kartı arabada çıkarın
- "yeni" USB çubuğunu takın ve motoru çalıştırın
- en az 30/45 saniye bekleyin ("USB sürücüsü hazır" olana kadar)
- şimdi, ekranda gördüğünüz siyah karede (iki menü öğesinin altında) aşağıdaki sıraya göre basmanız gerekir: sol üst köşede 1 kez (baskılar arasında en az 1 saniye bırakın) ve en az 12 kez dokunun. sağ alt köşede (dikdörtgen içinde kalın)
- Her şey yolunda giderse, tam R-Link ekranı boş olacak, daha sonra bir hata ayıklama modu alacaksınız!