R.F.C Antalya İftar organizasyonu duyurusu

güncell:eyv

ee haydi mangala güncelihehe

gelmeye calisicam iki tane clio 4 boya koruma isim var uzun surecek isim erken biter

reno gelmeye calisicam iki tane clio 4 boya koruma isim var uzun surecek isim erken biter

reno gelmeye calisicam iki tane clio 4 boya koruma isim var uzun surecek isim erken biter
çok memnun olurum abicim şimdiden teşekkürler..:)

arkadaşlarım abilerim bu dilek fenerlerinden Antalya 'da alabileceğim bir yer biliyormusunuzhımm.bugun dokuma taraflarında gezmediğim oyuncakçı,kırtasiye falan kalmadı:slc hicbirinde kalmamaış insanlar yemeyip içmeyip bu fenerlerdenmi alıyor anlamadımhehe kerem abiyle aklımıza çok güzel birsey geldiıslık pazartesi gün ki pikniğe kadar nasıl temin edebiliriz.internet siparişi aklıma geliyor ama 2 ünde gelirmi bilmiyorum.

flash94,atanur,ROADFOX,ilhanantalya,ym901

arda bu piknikte aranızda olamıyacam sıcaklar ve ramazan dolayısıyla izine ayrıldım memlekete geldim kusura bakmayın daha sonraki buluşmalarda aranızdayım inşallah

Antalya'ya 50 km kala Kerem Başkanı aradım,yol boyunca defalarca aradım lakin ulaşılamıyor uyarısı aldım,Yolumu uzatıp Antalya içinde turlar attım ve aramaya devam ettim :) Burdur'a 30 km kala Kerem Başkan geri dönüş yaptı ama artık çok geçti,hazır oraya kadar gelmişken sizlerle tanışmak iyi olacaktı,arabada bolca sticker ve logo vardı :D ama nasip olmadı...

Antalya'ya 50 km kala Kerem Başkanı aradım,yol boyunca defalarca aradım lakin ulaşılamıyor uyarısı aldım,Yolumu uzatıp Antalya içinde turlar attım ve aramaya devam ettim :) Burdur'a 30 km kala Kerem Başkan geri dönüş yaptı ama artık çok geçti,hazır oraya kadar gelmişken sizlerle tanışmak iyi olacaktı,arabada bolca sticker ve logo vardı :D ama nasip olmadı...

evet abicim kerem abide bahsetmişti çok üzüldüm başka sefere inşallah.nasip değilmiş demek ki

Geri