Sis farı amacı dışında kullanılırsa yasak zaten ama muayeneden geçiyor sis farındaki xenon, hatta sis farı yanmazsa hafif kusur olarak geçiriyorlardı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
insanları yanlış bilgilendirmeyelim kardeşim. sislerdeki xenon muayeneden geçmiyor. hatta sonradan takılan mercekli ama otomatik far ayarı sensörü ve motoru olmayan araçlarda dahi xenon ağır kusur. bununla ilgili tüm istasyonlara yazı gitti. xenon uygulaması artık sonradan yapmak yasak. ve yerinde bir karar oldu.
arkadaşım ford connectle geçti sislerdeki zenonla bende geçtim yalan mı söylüyorum abi belki daha yeni kanun çıkmışsa onu bilemicem daha yakın zamanda geçti yani
kardeşim senin geçmen bişeyi değiştirmiyor. yazı yeni evet ama 2-3 ayı var geleli yazı. yani artık yasak. bende yasakken sti ile abart egzoz + plaka lambaları + parklarım çalışmazken geçtim muayeneden. yani bazen şansa geçiyorsun yasak şeylerde bile. ama kanuni olarak yasak olduğu tebliğ edildi. yavaş yavaşta millet gelmeye başladı sanayiye sisler xenon diye geçemedim değiştir abi diye gelenler çok bu aralar. yani yasak uygulanmaya başladı ama şansa geçersin istisna olursun şuan için böyle.