R 5 Coupe Yardım...!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YiGitalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun ilk defa böyle bir olay duydum şu eski model Renaultlarda ilginç arabalar :) bana aynı şey olsa arabayı iyice bi kalaylardım sonra satmayı düşünürdüm arabaya bişey olduğunda hep satmayı düşünürüm :)

Araç arızalandığı zaman biz en azından sıfır parçalarla bakım yaptırıyoruz,senin gibi arabanın motor kulağını japon yapıştırıcısıyla yapıştırmıyoruz ...hehehehehehehehehehe

Araç arızalandığı zaman biz en azından sıfır parçalarla bakım yaptırıyoruz,senin gibi arabanın motor kulağını japon yapıştırıcısıyla yapıştırmıyoruz ...hehehehehehehehehehe
namın yavaş yavaş yayılıyor hakan emmiiii hehe japon yetmesse tükürükle istersen kıhkıh

Vites geçişlerini yaptıran parçadaki burcun uzunluğu yüzünden boşluk oluşmuş ve vites geçişini sağlayan parça viteslerin arasına girip sıkışmış.
Burcun boyu ayarlandı,gerekli ayarlar yapıldı,araç toplandı,şimdi vites yolları olması gerektiği gibi oldu,75 Lira araya sıkışmış ustamız itina ile onu aradan çıkardı...:eyv

geçmiş olsun abi ama yanlız anlamadığım bişi var yiğitalpin arabada senin ne işin va:):)

bende senin gibi orjinal sandığın parçalara bidünya para keklenmiyorum,orjinalini tamir ediyorum aradaki fark bu...adam bana 20 liralık parçayı 45 e kaktırırsa ben tamir etme yolunu seçerim yenisini alıp takmak kolay maharet ustalığı konuşturmakta...

bende senin gibi orjinal sandığın parçalara bidünya para keklenmiyorum,orjinalini tamir ediyorum aradaki fark bu...adam bana 20 liralık parçayı 45 e kaktırırsa ben tamir etme yolunu seçerim yenisini alıp takmak kolay maharet ustalığı konuşturmakta...
Bırak bu işleri Hakan,ustalık yapacaksın diye araçta orjinal yer bırakmadın kardeşim...:D

Renaultlarda geri vitese takarken mandalı çekip geri vitese attığınız gibi boşa geçirirkende mandalı çekin..ben öyle yapıyorum bikere arkadaşa verdim aracı boşa atamadı vitesde kaldı falan dedi..herkes araba kullanır ama herkes renault kullanamaz...

Renaultlarda geri vitese takarken mandalı çekip geri vitese attığınız gibi boşa geçirirkende mandalı çekin..ben öyle yapıyorum bikere arkadaşa verdim aracı boşa atamadı vitesde kaldı falan dedi..herkes araba kullanır ama herkes renault kullanamaz...
Araç geri vitesteyken boşa çıktı ve vites kolu geri viteste takılı kaldı,yılların yorgunluğu olsa gerek yoksa benim kullandığım Renault sayısı en az 70 dir buda senin yaşının 2 katından fazladır...:eyv

Araç geri vitesteyken boşa çıktı ve vites kolu geri viteste takılı kaldı,yılların yorgunluğu olsa gerek yoksa benim kullandığım Renault sayısı en az 70 dir buda senin yaşının 2 katından fazladır...:eyv

ben sana demedim zaten USTA sen niye üstüne alındın genel bilgi verdim belki bilmeyen arkadaşlar vardır diye..Arkadaşımdanda örnek verdim Renaultu bilmiyor diye..Eski resimlerini görmesem bile böyle düşünmezdim Eski Kangoo da yeni kangooda bir Renault çünkü :)

Geri