fiat o zamanların en güçlü yerli arabasını üretti . Tempralar güzeldir . Ben 1.6 almanızı tavsiye ederim .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet genelde öneriler 1.6 yönünde.Sanayide kullanana ustalar var.Bu gün bir danıştım.Hepsi 1.6 tavsiye ediyor.2.0 olanını yakıt yönünden tavsiye etmiyorlar.fiat o zamanların en güçlü yerli arabasını üretti . Tempralar güzeldir . Ben 1.6 almanızı tavsiye ederim .
Evet genelde öneriler 1.6 yönünde.Sanayide kullanana ustalar var.Bu gün bir danıştım.Hepsi 1.6 tavsiye ediyor.2.0 olanını yakıt yönünden tavsiye etmiyorlar.
Ama 2.0 enjeksiyonlu mpi 16 valf motoru olan tempra 148 hp...Güç ağır basıyor bende....Bir zamanlar 1.7 flashlar içinde aman sakın çok yakar falan filan derlerdi.Aslında bu aracın saglıklı çalışmasına göre değişir.Mesela şu an ben flashımın yakıtından memnunum.Ama çok yakanlarda var.
Aynı durum diğer araçlarda için geçerli.Şimdi 2.0 saglıklı bir motorun yakıtı ne olabilirki?Olsa olsa 30 krş civarı olur diye düşünüyorum.Ama işte motorun iyi olduğunu nasıl anlıyacağız Tempralarda...
Evet genelde öneriler 1.6 yönünde.Sanayide kullanana ustalar var.Bu gün bir danıştım.Hepsi 1.6 tavsiye ediyor.2.0 olanını yakıt yönünden tavsiye etmiyorlar.
Ama 2.0 enjeksiyonlu mpi 16 valf motoru olan tempra 148 hp...Güç ağır basıyor bende....Bir zamanlar 1.7 flashlar içinde aman sakın çok yakar falan filan derlerdi.Aslında bu aracın saglıklı çalışmasına göre değişir.Mesela şu an ben flashımın yakıtından memnunum.Ama çok yakanlarda var.
Aynı durum diğer araçlarda için geçerli.Şimdi 2.0 saglıklı bir motorun yakıtı ne olabilirki?Olsa olsa 30 krş civarı olur diye düşünüyorum.Ama işte motorun iyi olduğunu nasıl anlıyacağız Tempralarda...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...m-de-cita-gibi-b6-nato-zirhli-135077670/detay
Hatta baksana bence bu araç yakıttan 30.000 kmde kalmış