Pulattan Bir şok

kanka ben arabayı değil seni kiralamak istiyorum. Nasıl anlaşabiliriz?
Vay canına... :D

bugun silivriye dogru aksam yola cıktım bildiginiz gibi pulat silivride e5 kenarında elektrik idaresinde calısıyor acaba ordamıdır diye bakarken birde ne goreyim arabanın ustune kiralık tabelası koymus
aradım icerden arabanın yanına cıktı bu ne hal diyince napayım aga ben burda calısırken arabayı saatlik kiraya veriyorum bu sekilde kredisini cıkarıyorum akmasada damlar iyi kötü yolumuzu buluyoruz hesabı dedi:
:))

img4158q.webpM

Milletin aracına kiralık derler de şimdi bu ne anlamadım ustam nasıl bir arşivdir bu :))) ee her zmaan derim büyük lokma ye büyük söz konuşma !

Milletin aracına kiralık derler de şimdi bu ne anlamadım ustam nasıl bir arşivdir bu :))) ee her zmaan derim büyük lokma ye büyük söz konuşma !
Arşiv geniş kardeşim,daha neler çıkacak bakalım...:eyv

Arşiv geniş kardeşim,daha neler çıkacak bakalım...:eyv

E madem bunların silahı yalandan klavye yazalım bizde. Adam gibi konuşmak adamlara mahsusmuş ama adam diyorum anla. Varsa bundan sonra bir dert telimde var adres de verebilirim yüreği geniş olanlarla buyursun yüzleşelim ama yüreği geniş diyorum işkembesi değil altını çizip belirteyim !

Hangisi Kiralık :D

hehehehehehezamanında sakalımız yoktuki sözümüz dinleneıslıkneyse ben susayım sonra yine banlanırım filan:))

Geri