Projenin çoğu bitti Megane 1 navigasyon/geri vites kamerası

Bu gün açıldı Mustafa Hocam. OBD den bu kadar bilgi alsa benim için süper olurdu. Sizde gayet güzel çalışmış.:eyv Birde tabletteki android ile deneyim bakalım, gaza geldim. :cool:

Bu gün açıldı Mustafa Hocam. OBD den bu kadar bilgi alsa benim için süper olurdu. Sizde gayet güzel çalışmış.:eyv Birde tabletteki android ile deneyim bakalım, gaza geldim. :cool:
(Ccleaner gibi bir programla cacheyi temizleyin diyecektim)
Yalnız obd ile bağlantı kurup verileri okuması bazen 5-10 dk sürebiliyor.
En kullanışlısı navigasyon programı.

Akşam denedim android de torque çalıştırınca verileri okudu.Yalnız ios da düzgün çalışmıyor, belki programdan da kaynaklı olabilir. Ios da torque yok. Onun yerine Dashcommand kullanıyorum.

Aradan aylar geçti, özetle tecrübelerim şöyle:
Büyük şehirlerde ve şehirler arası yollarda iyi işe yarıyor. Kapı önüne teslim ediyor, şüphelendiğimi virajların bir nevi önizlemesini yapıyorum ve ona göre tedbirimi alıyorum.
GPS hız ölçümü ile bizim göstergeler arasında %4 kadar fark var. Göstergenin 130 gösterdiği yerde GPS 125 gösteriyor.

Hız konusunda haklısınız hocam, benim sygicde de 4~5km/sa hız farkı oluyor.

Aracı babama orjinal hali ile devrettiğim için projede kullandığım çerçeve boşa çıktı.
İsteyen arkadaş varsa bana maliyetine göndertirim.
r21Y4m.webp
(Resimdeki diğer parçalar da ihtiyaç fazlasıdır. Teyp çalışmıyor, ufak parça ise far yükseklik düğmesi)

El emeği göz nuru olmuş.Bravo.
Gösterge sol taraftaki havalandırma ızgarası altındaki bölümde fena durmazdı bence.

Navigasyon panelinin cama yakın olanı makbuldür. Başı yoldan ne kadar az çevirirseniz o kadar güvenli olur.
Ben re duster var, ekran takılacak yer havalandırmaların altında ve çoğunluk tarafından beğenilmiyor.

Ben çerçeveye navigasyon taktım ama 5" telefon da takılabilir.

Aracı babama orjinal hali ile devrettiğim için projede kullandığım çerçeve boşa çıktı.
İsteyen arkadaş varsa bana maliyetine göndertirim.
r21Y4m.webp
(Resimdeki diğer parçalar da ihtiyaç fazlasıdır. Teyp çalışmıyor, ufak parça ise far yükseklik düğmesi)

arabanın hoparlöri var mı elinde hacı

Son düzenleme:
Geri