Privivilage'Can'a Nazar değdi :(

Üzerinde nazarlik var abi. Can sıkıldı ışte: ( masraf yok fazla yarın yaptiricam

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fazla birşey tutmaz gerçekten bunu düzeltmeye 300 lira istedilerde bakalım bir müddet dursun

1795620_10200569440318062_1121143558_n.jpg

olay nasıl yaşandı?

Geçmiş olsun kardeşim :(

Geçmiş olsun kardeşim :(

Sağol abi

fazla birşey tutmaz gerçekten bunu düzeltmeye 300 lira istedilerde bakalım bir müddet dursun

1795620_10200569440318062_1121143558_n.jpg

olay nasıl yaşandı?
Parktaydi vurmuslar. Istanbuldasin. Abi bildiğim kadarıyla bulusursak ucuza yaptırırız istersen tabi ozel den yaz numaramı verdiyim konuşalım abi

Parktaydi vurmuslar. Istanbuldasin. Abi bildiğim kadarıyla bulusursak ucuza yaptırırız istersen tabi ozel den yaz numaramı verdiyim konuşalım abi

şimdilik zaten yaptırmayı düşünmüyorum kış masrafı falan biliyosun :) kıt kanaat geçiniyoruz 500 lira arabanın taksiti var zaten her ay ALLAH ın izniyle kışı atlatırsak kapıyı yaptıracağız sen bence resmi alıp o ustaya göster bakalım yaptıracaklar de resmi yolluyorum şimdi özelden :eyv

Hallederiz abi ucuz yollu yaptıracağın zaman haber verirsin yardımcı oluruz

Hallederiz abi ucuz yollu yaptıracağın zaman haber verirsin yardımcı oluruz

hayırlısı kardeşim :) 1-2 ay içerisinde kapıyı yaptıracağız resimleri attım sana zahmet olmazsa bir fiyat al ordan babamında müsterisi var ondanda fiyat alırız bakalım hayırlısı olur inşallah :eyv

hayırlısı kardeşim :) 1-2 ay içerisinde kapıyı yaptıracağız resimleri attım sana zahmet olmazsa bir fiyat al ordan babamında müsterisi var ondanda fiyat alırız bakalım hayırlısı olur inşallah :eyv

Tamam aklımda eve gidince indiririm fotolari tele sabah haber veririm 9-10 gibi: )

Tamam aklımda eve gidince indiririm fotolari tele sabah haber veririm 9-10 gibi: )

çok teşekkür ederim :) :) çok makbule geçer :eyv

Geri