- Konuyu Başlatan
üretimi ile ilgili üretilmiyor olabilir ama sanruf konusuna geçecek olursak hepsi su almıyor bildiğimiz gibi onun için olacağı varsa olur
Derilerinin soyulması gibi kronik bir sorun varmıdır diye merak etmiştim,sağolun.
Corolla tavsiye etmem , Laguna 3 ve Fluence düşünün , hatta Latitude bile bakın .
Corollayı tavsiye etmemenin sebebi nedir ?
Laguna 3 ve Latitude bizi aşıyor..
artık 105 likler çıkmıyor doğrudur. yerine 110 luk üretiliyor nedenide şu 105 euro4 norm, yerini euro5 110bg ye bıraktı. torkları aynı 240, çekişte hızlanmada aynı verimi alırsın. manuel vites tüketimlerde aynı sayılır hatta 105 lik fabrika verilerinde azıcık daha iyi
105 bg dci: ş.dışı:4 lt - ortalama:4.5 lt - ş. içi:5.5 lt - tork 240
sunroof konusunda onur arkadaşıma katılıyorum her sunroof su alıcak diye birşey yok
corollada güzel araç ama ayını fiyata dizel varmı birde motoru 1.4, 90 bg oluyor biliyorum. servis parça fiyatında reno daha avantajlı emre
Teşekküler abi,açıklamana göre 105 lik olmasının bana bir dezavantajı yok..Corollada aynı 40.000tl değilde 40 ila 45 arasında çok temiz araçlar var fakat donanım olarak karşılaştırdığımda Fluence açık ara önde gidiyor..
Merhaba, 2010 Fluence Privilege kullanıcısıyım. Nazar değmesin ama Sunroof'um ile ilgili en ufak bir şikayetim yok.
Maşallah birde merak ettimde sunroof tam açıldığında nasıl oluyor tavanla döşeme arasına mı giriyor yoksa yukarı doğru mu açıolıyor ?
Yorumlarınız için teşekkürler,bu araç satılmış bu arada 40.000Tl ye.Sahibi hiç bir sorunu olmadıgını söylemesine rağmen hiç inanasım gelmemişti ama artık alan kişiye hayırlı uğurlu olsun..
2011 Dynamique ya da (tercihen)Privilege max 45.000 km olmak şartıyla Fluence arayışımız devam ediyor.Gören,duyan olursa ulaşmasını rica ederim..
Son düzenleme: