Privilege Fluence

EmreFurkan

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Yeni araba arayışımızda ağımıza bir fluence takıldı.Donanımına ve boyasız oluşuna göre fiyatı iyi gibi duruyor.Ayrıca bir sorum olacak bu araç 105 BG,bundan 3-4 ay önce arkadaşım Fluence ile kaza yaptığında onarımı Yetkili Serviste yapılmıştı orda bir bayan bize artık 105 liklerin üretilmediğinden bahsetmişti bu durumun akıbeti nedir ?Birde bizi korkutan sunroof olayı araç dışarda kalıyor,şu meşhur su alma olayı başımıza gelmesin..

Renault Fluence 1.5 dCi Privilege Model 41.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 111597021

Son düzenleme:
bu aralar babamda bakıyor. ama şu jantlardan nefret ediyorum :) 17' süper ama hangisinde var bilmiyorum birde navig. olsun diyorum ben :)

bu aralar babamda bakıyor. ama şu jantlardan nefret ediyorum :) 17' süper ama hangisinde var bilmiyorum birde navig. olsun diyorum ben :)

Bencede en kötü jant bu ama maalesef 17' olupta temiz olan bir araç yok. :)

mondeo 2007 üstü. laguna 3 fluence arasında şuan:) bence mondeo bakmalısınz 40 bine çok iyi bi seçim olur ;)

2011 ve üstü 43000'e kadar bir araç lazım bize Corolla ve Fluence arasında gidip geliyoruz..

Yeni araba arayışımızda ağımıza bir fluence takıldı.Donanımına ve boyasız oluşuna göre fiyatı iyi gibi duruyor.Ayrıca bir sorum olacak bu araç 105 BG,bundan 3-4 ay önce arkadaşım Fluence ile kaza yaptığında onarımı Yetkili Serviste yapılmıştı orda bir bayan bize artık 105 liklerin üretilmediğinden bahsetmişti bu durumun akıbeti nedir ?Birde bizi korkutan sunroof olayı araç dışarda kalıyor,şu meşhur su alma olayı başımıza gelmesin..

Renault Fluence 1.5 dCi Privilege Model 41.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 111597021

üretimi ile ilgili üretilmiyor olabilir ama sanruf konusuna geçecek olursak hepsi su almıyor bildiğimiz gibi onun için olacağı varsa olur

Corolla tavsiye etmem , Laguna 3 ve Fluence düşünün , hatta Latitude bile bakın .

artık 105 likler çıkmıyor doğrudur. yerine 110 luk üretiliyor nedenide şu 105 euro4 norm, yerini euro5 110bg ye bıraktı. torkları aynı 240, çekişte hızlanmada aynı verimi alırsın. manuel vites tüketimlerde aynı sayılır hatta 105 lik fabrika verilerinde azıcık daha iyi:)

105 bg dci: ş.dışı:4 lt - ortalama:4.5 lt - ş. içi:5.5 lt - tork 240

sunroof konusunda onur arkadaşıma katılıyorum her sunroof su alıcak diye birşey yok:eyv
corollada güzel araç ama ayını fiyata dizel varmı birde motoru 1.4, 90 bg oluyor biliyorum. servis parça fiyatında reno daha avantajlı emre:)

Birde bizi korkutan sunroof olayı araç dışarda kalıyor,şu meşhur su alma olayı başımıza gelmesin..

Merhaba, 2010 Fluence Privilege kullanıcısıyım. Nazar değmesin ama Sunroof'um ile ilgili en ufak bir şikayetim yok.

Fabrikada 105liklerin üretimi euro normlarından dolayı durdu, hatta şu anda piyasada olan symbollerinde üretiminin durması bu yüzden, Fransızlar yeni dizelleri symbollere uyarlamaktansa üretimi bitirip, yeni kasasına geçmeyi tercih ettiler, hatırlatma: symbollerin üretimi şubat ayında son bulacak.

Geri