Pleksi Plakalık (RFC) + APP Plaka (34TL1002)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PauLord61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mehmet çok güzel olmuş ellerine kolarına düşüncene sağlık, Fiyatta gayet güzel ve kelepir bence :D

GÜZEL OLMUŞ GÜLE GÜLE KULLANIN.:eyv

Benim pleksilerde aşagıdaki gibiydi pleksi olayı gayet hoş en kısa zamanda yeniden yaptırmayı düşünüyorum :)

Lp9PVb.jpg
[/URL][/IMG]

çok güzel olmuş...:bravo:bravo
Eyvlh kardeşim Çok sağolasın.:eyv

Mehmet çok güzel olmuş ellerine kolarına düşüncene sağlık, Fiyatta gayet güzel ve kelepir bence :D
Aynen Reis kelepir oldu biraz hehe

GÜZEL OLMUŞ GÜLE GÜLE KULLANIN.:eyv
Çok sağolasın kardeşim :eyv

Benim pleksilerde aşagıdaki gibiydi pleksi olayı gayet hoş en kısa zamanda yeniden yaptırmayı düşünüyorum :)
Aynen Emrecim çok güzel oluyor gerçekten :eyv

Hayırlı olsun kardeşim, iyi günlerde kullan.:eyv

Çok güzel olmuş plakalik cok hosuma gitti bende yaptırıyim

Güle güle kullan plakalığa bittim clubu de görünce daha ne olsun bende mi yaptırsam bide led taktımı harıka olur

Hayırlı olsun kardeşim, iyi günlerde kullan.:eyv
Çok sağolasın abi eyvlh. :eyv

Çok güzel olmuş plakalik cok hosuma gitti bende yaptırıyim
Kesinlikle kardeşim şiddetle tavsiye ediyorum :)

Güle güle kullan plakalığa bittim clubu de görünce daha ne olsun bende mi yaptırsam bide led taktımı harıka olur
Plaka aydınlatma kısmı için yeni komple orjinal fabrikasyon ledli plaka aydınlatma getirmiştim traliexpresten . bugün taktım plakayıda yarın takıcam fotoğraf atarım buraya birde öyle bakarız :eyv

Biraz geç oldu ama plakayı taktım araca , birde aliexpresten getirttiğim plaka aydınlatmayı da taktım buyrun dostlarım fotolar :eyv
9kto3ia3.webpbm8pis7d.webp
usn6v7gt.jpg
d8hilh44.jpg

Ekli dosyalar

• 9kto3ia3.webp
    9kto3ia3.webp
    422.7 KB · Görüntüleme: 0
Super olmus kardesim. plaka aydinlatmasi iyi dusunmussun. Benimkinde plaka aydinlatmasinda geri gorus kamerasi var , olmasaydi aldiklarindan bende alirdim on numara tercih olmus

Geri