Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel uygulama ama kapı kolları gri kalsa daha çok gösterir kendini benim düşüncem bu şekilde
85 lik bu diğerleinde olmadığını bilmiyordum.ama güzel duruyor.çok güzel olmuş eline sağlık. Motor kısmının fotosunu görünce aklıma geldi bu motor üzerindeki kapak 65hp olanlarda yok sanırım onuda çalmış renault:berbat
kardeşim kaplamayıbi kere yapmıştı,ben ilk defa yaptım amatörce bi çalışma için bence dağıtmaya gerek yok zaten vaktimde yok ,2part halinde iş çıkışı yaptım.ama dediğin gibi yapsak tabiki daha güzel olurdugüzel olmuş..yalnız o yapılan parçaları söküp yapsaydın daha saglam olurdu kıvrımı alta gireceği için
65 lik olanlarda yokmuş bende yeni öğrendimmotor kapagı orjınal mı bende yok
burası babamın kaporta boya motor dükkanı tabelayla yakından uzaktan alakası yok ,motorda kardeşimin denk gelmiş heraldegüzel olmuş güle güle kullanın.Bu arada tabela işiyle uğrasanlarda cbr 125 cbr 250 cbr 600 cbr 1000 bazende cbf 250 oluyor hep neden acaba ?
85 lik bu diğerleinde olmadığını bilmiyordum.ama güzel duruyor.
kardeşim kaplamayıbi kere yapmıştı,ben ilk defa yaptım amatörce bi çalışma için bence dağıtmaya gerek yok zaten vaktimde yok ,2part halinde iş çıkışı yaptım.ama dediğin gibi yapsak tabiki daha güzel olurdu
65 lik olanlarda yokmuş bende yeni öğrendim
burası babamın kaporta boya motor dükkanı tabelayla yakından uzaktan alakası yok ,motorda kardeşimin denk gelmiş heralde
beğenen herkese teşekkürler ,sırada tavana shark anten takmak var.onun için orjinalini sökmeye uğraşacağım.iç tavandan kartonu kaldırınca sökülüyormuş bildiğim kadarıyla
ben aracı alırkene orj. fransız demişlerdi,extradan hız sınırlayıcı+hız sabitlemede var bundabizim kız da 85beygir ama takmamışlar şanslısınız. İnternetten buldum parça 85lira. ama yağ çubugu farklı. bakalım o uyarsa değiştirmeyi düşnüyürm
istersek silebiliyoruz ,o yüzden önemsemedik açıkcasıEmeğinize sağlık güzel olmuş, keşke stoplara boya yerine folyo kaplasaydnız.