Plakalık iptali

Böyle Daha İyi Olmuş , Eline Sağlik ...Plaka Pleksisi Her Araçi Çok Kötü Gösteriyor... :eyv :eyv
bencede plakalık yakısmıyo araca gereksız kalabalık dıye dusunuyorum.. yarında Cam fılmlerını yaptırıyorum kısmetse hazır gıtmısken ısıklı spoıler bakıcam bulursam cıkmacıda falan quzel olur :)

Güzel bir uygulama olmuş. Ama çekimden dolayı mıdır yoksa bana mı öyle geldi bilmiyorum, plaka biraz sağda gibi geldi bana.

App şart...

iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Güzel bir uygulama olmuş. Ama çekimden dolayı mıdır yoksa bana mı öyle geldi bilmiyorum, plaka biraz sağda gibi geldi bana.
bugun baktım 1 parmak sağ tarafa kaçırmısız :) oda :masallah olsun ilk defa böyle bır uygulama yaptım çunki.
detaylı temızlık yapıp tum fotoğrafları ıle paylasıcam bugunde fılmlerı cektırdım rahatladım bu ay ıcınde spoılerıda taktım mı tamam :D

Hayırlı olsun çok güzel olmuş :) benim araçta da önceki sahibi baya sağlam yapmış, geçenlerde ön silecek motorunu değiştirmek için servise gittiğimde plakalık takmak istediler, bende bişey demedim, 2 usta asılıp duruyorlar, tampon ellerinde kalacaktı :)) plakalık takmaya hiç gerek yok, tampon çıkar ama plakalar çıkmaz dediler :) çıkarmaya kalkarsak plakalar yamulur demişlerdi... bu plakayı çıkarmak için nasıl bir yöntem kullanmak gerekir ?

Silikon ile yapıştırıldı ise önce kaynar biraz su dökün plakaya daha sonra Balık misina ipi ile plaka arasına asılarak silikonu kesin..

Tavsiye için teşekkür ederim :)

veya sıcak hava tabancası ile ısıtııp :) şahsen ben cıkartmam bunları boyaya zarar verır bu saatten sonra :D

Geri