Plaka Lambasına Led İşlemimiz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eline sağlık :eyv bende yaz gelsin ledleri 3er li şekilde sağlı sollu yapacağım eski ampullerin olduğu yerlere.

O şekilde uğraşma bence direk uzunluğu kadar kes içten yap.. dıştan olursa söküyorlar vs hemde daha az ışık verir..

O şekilde uğraşma bence direk uzunluğu kadar kes içten yap.. dıştan olursa söküyorlar vs hemde daha az ışık verir..
öyle de çok ışık veriyor ya :) biraz orjinal gibi olur belki 3 3 yapınca. içten yapacağım kablo kesmeden soketleri kullanarak.

Kendi zevkin kendi kararın birşey diyemem :):) Ben yaptıklarımı böyle yaptım ilk başta şeffaf cama yapıştırmıştım uhu ile ama zamanla toz alıyor sökerken filan sıkıntı yapıyo bide iz kalıyo sonra..

Normal ledli ampül taksan birşeye benzemiyor o yüzden bu led daha güzel oluyor .. Eğer yaparsanda güzel duracağına eminim :)

nasıl benzemiyor usta benim plakalarda photon 8 ledli ampül var dipsiz hemde cok fena aydınlatıyor senin yaptıgınla hemen hemen aynı aydınlatıyor onemli olan ledin miktarı ne kadar cok led olursa daha iyi aydınlatır :eyv 8 ledli park ampülü plakayı cok fena aydınlatıyor valla :D yanlıs bilgilendirmeyelim normal led ampül aydınlatmıyor diye :D

37663995.jpg

fotoraf0050.jpg

nasıl benzemiyor usta benim plakalarda photon 8 ledli ampül var dipsiz hemde cok fena aydınlatıyor senin yaptıgınla hemen hemen aynı aydınlatıyor onemli olan ledin miktarı ne kadar cok led olursa daha iyi aydınlatır :eyv 8 ledli park ampülü plakayı cok fena aydınlatıyor valla :D yanlıs bilgilendirmeyelim normal led ampül aydınlatmıyor diye :D

37663995.jpg

fotoraf0050.jpg
Reis demek istediğimi yanlış anlamışın heralde benim bahsettiklerim 8'li değildi o yüzden .. Bunları bulmak biraz daha zor ve maliyetli oluyor o yüzden..

Reis demek istediğimi yanlış anlamışın heralde benim bahsettiklerim 8'li değildi o yüzden .. Bunları bulmak biraz daha zor ve maliyetli oluyor o yüzden..

yok be usta her aksesuarcıda var 8 ledli photon zaten en az 8 ledli olması lazım yoksa 4 ledliler felan bu kadar ısık vermiyor dedigin gibi :D ahanda bu bak :D boyle serit ledle ugrasmak istemeyenlerde bu park ampülünü tercih edebilir plakalara ben hem park hem plakalarda kullanıyorum bunu ısık gücü süper rengide hafif mavimsi 8000 kelvin yanıyor :D

fotoraf0014we.jpg

fotoraf0013c.jpg

Ben aksesuarcıları gezmediğim için bilemiyorum ayrıca kangoo'nunkiler yan bir şekilde duruyor aşağıya doğru bakmıyor lambalar :)

Ben aksesuarcıları gezmediğim için bilemiyorum ayrıca kangoo'nunkiler yan bir şekilde duruyor aşağıya doğru bakmıyor lambalar :)

he o zaman şerit led en ideali aga asagıya bakmıyorlarsa 1000 ledli ampülde taksan işe yaramaz hehe

Sürekli Reklam Sürekli Reklam Ama :)

Aynen bi ara tek ledli park lambası takmıştım baktım hiç aydınlatmıyor kendine bile hayrı yok yaptık şerid ledle :D

Geri