Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendi zevkin kendi kararın birşey diyemem Ben yaptıklarımı böyle yaptım ilk başta şeffaf cama yapıştırmıştım uhu ile ama zamanla toz alıyor sökerken filan sıkıntı yapıyo bide iz kalıyo sonra..
nasıl benzemiyor usta benim plakalarda photon 8 ledli ampül var dipsiz hemde cok fena aydınlatıyor senin yaptıgınla hemen hemen aynı aydınlatıyor onemli olan ledin miktarı ne kadar cok led olursa daha iyi aydınlatır 8 ledli park ampülü plakayı cok fena aydınlatıyor valla yanlıs bilgilendirmeyelim normal led ampül aydınlatmıyor diye
nasıl benzemiyor usta benim plakalarda photon 8 ledli ampül var dipsiz hemde cok fena aydınlatıyor senin yaptıgınla hemen hemen aynı aydınlatıyor onemli olan ledin miktarı ne kadar cok led olursa daha iyi aydınlatır 8 ledli park ampülü plakayı cok fena aydınlatıyor valla yanlıs bilgilendirmeyelim normal led ampül aydınlatmıyor diye
Reis demek istediğimi yanlış anlamışın heralde benim bahsettiklerim 8'li değildi o yüzden .. Bunları bulmak biraz daha zor ve maliyetli oluyor o yüzden..
Reis demek istediğimi yanlış anlamışın heralde benim bahsettiklerim 8'li değildi o yüzden .. Bunları bulmak biraz daha zor ve maliyetli oluyor o yüzden..
yok be usta her aksesuarcıda var 8 ledli photon zaten en az 8 ledli olması lazım yoksa 4 ledliler felan bu kadar ısık vermiyor dedigin gibi ahanda bu bak boyle serit ledle ugrasmak istemeyenlerde bu park ampülünü tercih edebilir plakalara ben hem park hem plakalarda kullanıyorum bunu ısık gücü süper rengide hafif mavimsi 8000 kelvin yanıyor