Piyenses KR plakasiyla aranizdaaa :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ebru81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok teşekkür ederim efendimm..sağolun :)
Aileye hoş geldin ebru faydalı forumlar dilerim KR plakalı aracın da hayırlı olsun :eyv

11084549_359447184252627_332560401_n.jpg

Ailemize hoş geldin Ebru, siteye üye ol diyen kimdi :)

Mustafa abiiiiii tabikisi dee :))) hoşbuldum..umarım ben de aileden biri olurum :)

Aileye hoş geldin Piyensess artık Renaultun bütün modellerinin ve özelliklerini bilmek zorundasın forumumuzun katılım şartı budur :D Murat Karahansana bu konu dayardımcı olacaktır :D :D Aracında ayırlı uguru olsun Maşallah Ateş ediyor :D

Hoşbulduk Burak can! hmmm şeyyy eeee kem kümm...tmm tmm bi ara öğrenirim..en azından bi kısmını biliyorum modellerin..şimdilik yeterli diye düşünüyorum :girl sağolsun Murat yardımcı oluyoo..sizinde paçanıza yapışırım ona göre:dans

Hoş geldin Ebru kardeşim. Aracın hayırlı olsun, güle güle ve sağlıkla kullan. Keyifli paylaşımlar.

Hoş geldin Ebru kardeşim. Aracın hayırlı olsun, güle güle ve sağlıkla kullan. Keyifli paylaşımlar.

Sağolasın abi :) Herkesin aracı hayırlı olsun..Allah kimseye kaza bela vermesin..Amiinnn!

İsviçre çakısı gibi :D Toyota gibi değil adam gibi adam bea

Ben bu aykut karabulut ve burak yılmaz ı üstüne de usta mı bir sarsam sarmalasam :) seviyorum sizi beaa artı hakkı abi de yatırın yanıma şarkısı ile bize katılsa kayseriden hehe

Geri