Piliç Evi Açılış Davetiyesi...

​Aykut abi , hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın.Bol kazançlar..

Allah hayırlı etsin dosttum. Helal ve bereketli kazançlar nasip etsin inşallah. Bedenimiz orada olmasa bile manen seninleyiz dost. Hayırlı uğurlu olsun.qw

Rabbim bol ve helal kazançlar nasip etsin abim, gelmeyi çok isterdim, zaman kısıtlı olduğu için malesef işlerimi ayarlayamadım. Hakkını helal et :(
Artık misafirliğe geldiğimizde görüşürüz.

Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın Aykut abim. Maalesef katılamayacağım...

Allah hayırlı kazançlar ve bereket versin. Hayırlı uğurlu olsun bu cuma günü yüzü hurmetine :eyv

Hayirli ugurlu olsun Aykut Abi

Allah Hayırlı Bol Bereketli Helal Kazanc Nasip Etsin Amin

​Hayırlı uğurlu olsun abi.:eyv

Hayırlı uğurlu olsun abi :)

Abim allah utandırmasın bol kazançlı günler geçir inşallah..

Tavuk firmasında plasiyerlik yaparken öğrendiğim bir konuyuda paylaşmak istiyorum abi firma önemli değil her firma bütün tavuğu 6 8 li koliler halinde veriyor ve bu kolilerin üstünde içerisindeki tavukların genel toplam kilosu yazıyor alış fiyatını bu kilo ile çarparak ödeme alıyorlar fakat plasiyer ler bu kolilerin içerisinden büyük tavukları alıp küçük tavuklar ile değiştirerek 2 3 kilo kara gaçiyor tabi sende daha az kilo tavuk almış, daha çok para ödemiş oluyorsun bu konuya dikkat et haddim değil ama tüm tavukları tek tek tartmanı tavsiye ederim..

Tekraradn hayırlı uğurlu olsun rabbim utandırmasn abim

Geri