Peteklerden Gelen Duman - ÇÖZÜLDÜ

Hangi radyator degisti. On tamponun ora niye su olsunki

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öndeki kalorifer radyatörü değişti. Ön tampon dediğim öndeki radyatörden yere akıyor su.

Öndeki kalorifer radyatörü değişti. Ön tampon dediğim öndeki radyatörden yere akıyor su.
Yani direksiyonun altindaki teybin arkasindaki radyator değişti demi?

Yani direksiyonun altindaki teybin arkasindaki radyator değişti demi?

Nerde olduğunu bilmiyorum. Usta değiştirirken aracın ön konsolu falan tamamen sökmüştü onu biliyorum.

Nerde olduğunu bilmiyorum. Usta değiştirirken aracın ön konsolu falan tamamen sökmüştü onu biliyorum.
O zaman buğu gelmemesi lazim. Bu bugu yagmur yagdiktan sonra mi geliyor. Yoksa her calistirdigindami?

O zaman buğu gelmemesi lazim. Bu bugu yagmur yagdiktan sonra mi geliyor. Yoksa her calistirdigindami?LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam olarak anlamıyorum ne zaman olduğunu. Genelde biraz yol yaptıktan sonra oluyor. Birkaç kere de aracı yikattiktan sonra oldu.

Tam olarak anlamıyorum ne zaman olduğunu. Genelde biraz yol yaptıktan sonra oluyor. Birkaç kere de aracı yikattiktan sonra oldu.
Arabanin niçin su eksilttigini bi motor ustasi bakmasi lazim. Hortum eskimisdir yarilmisdir. O kolay hallededilir. Ilk yorunlardada yazdığım gibi araç on cam sileceklerin oradan su aliyor olabilir. 10 litre su alin. Araba ile biraz gezin motor ve petek isinsin. Sonra kenara çekip o 10 litreyi on cama aktarin. Araç su alıyorsa oradan alacaktir. Suyu döktükten sonra buhar buğu yaparsa araba silecekleri çıkartıp oradaki kalorifer yönlendirme kanallarini silikonlamaniz lazim. Tahminim sorununuz tam olarak şu sekilde. Arac yagmur yagmadigi zamanlar buğu yapmıyor. Ama yagmur yagarsa veya arabayi yikadiktan sonra binerseniz motor isininca bugu yapıyor. Belli bir zaman sonra buharlasam su bitince bugu yapmasi kesiliyor. Ve tekrarki arabaya su girene kadar olmuyor

Geri