Periyodik bakım tablosu?

Dizel için bakım olaylarımız nedir arkadaşlar onu da yazarmısınız rica etsem

Paylaşım için teşekkürler. Bu bilgiler neden verilmiyor bakım kitabında merak ettim. Sonuçta resmi olarak bize verilen bir belge yok.

vermeleri lazım diyebiliyorum isterseniz aldığınız yere bi başvurun:eyv

Dizel için bakım olaylarımız nedir arkadaşlar onu da yazarmısınız rica etsem

buji yazdığım yerler mazot olacak şekilde bakım peryotlarınız oluşmaktadır.

4.yıl/80000km bakımında fren hidrolik sıvısı, soğutma sıvısı (antifiriz) değişimi, her bakımda fren balataları kontrolü de akılda tutulmalı.

4.yıl/80000km bakımında fren hidrolik sıvısı, soğutma sıvısı (antifiriz) değişimi, her bakımda fren balataları kontrolü de akılda tutulmalı.

servislerde herzaman kontrolleri yapılması gerek katılıyorum abi:eyv

Triger kayişi yok bildiğim kadariyla clio 4 lerde zincirli sisteme döndüler 40000 km balatalarada bakilir yanilmiyorsam. Saygilar

Triger kayişi yok bildiğim kadariyla clio 4 lerde zincirli sisteme döndüler 40000 km balatalarada bakilir yanilmiyorsam. Saygilar

yeni 1.6 dci 130 bg motorda triger yerine zincir kullanılıyor. lakin dizel clio4 motorlarında hala triger var diye biliyorum.

cok güzel :DDD

aldığımda bana da 20.000 demişlerdi.....

Bizimde 15 bin km ama ben yılda 15 bin yapmadığım için. 1 yılda yağ yağ filtresini kendim yeniliyorum.. Hatta 2 yılda bile 15 bin yapamam çünkü fazla km yapmıyor araç. Arabanı tanıdıktan sonra periyodik bakım ve parçalar hakkında bilgin olduktan sonra kendi aracının doktoru kendin olacaksın..

Geri