Periyodik bakım fiyatları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orakles
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1000 lira inanılmaz çok kafayı yemiş bu servisler sanki mercedes e biniyoruz

60,000 bakıma 2017 aracımı geçen gün soktum. Bakım artı kampana temizleme + fren hidroliği değişimi ile birlikte 1020 TL aldılar.

Merhaba arkadaşlar 60 bin bakımı için tepretoğlundan eğer ön disk balata değişimi gerekliyse 2240 tl eğer disk ve balatalarda değişim olmaz ise 1168 tl fiyat aldım.(Kampana temizliği ve filtreler ve yağ) Servisden servise fiyatlar değişiklik mi gösteriyor?ayrıca çok fahiş fiyatlar.aracımın garantisi devam etmesine rağmen bu fiyatlara yaptırmayı açıkcası düşünmüüorum.

Merhaba arkadaşlar 60 bin bakımı için tepretoğlundan eğer ön disk balata değişimi gerekliyse 2240 tl eğer disk ve balatalarda değişim olmaz ise 1168 tl fiyat aldım.(Kampana temizliği ve filtreler ve yağ) Servisden servise fiyatlar değişiklik mi gösteriyor?ayrıca çok fahiş fiyatlar.aracımın garantisi devam etmesine rağmen bu fiyatlara yaptırmayı açıkcası düşünmüüorum.

Kardeşim her servis farklı fiyat verir. Daha doğrusu pazarlık payları vardır. Ben Maltepe Çalışır Serviste senin söylediklerinin yanında fren hidroliğini de değiştirdim ve 1020 TL ye anlaştım bir hafta önce
. """60,000 bakıma 2017 aracımı geçen gün soktum. Bakım artı kampana temizleme + fren hidroliği değişimi ile birlikte 1020 TL aldılar."""

:):) hocam şimdi servis servis dolaşıp en uygun fiyatımı arıyacağız haha..

bu arada ön disk ve balata değişimide dahil miydi ?

bu arada ön disk ve balata değişimide dahil miydi ?
ön disk ve balata dahil değildi. Arka kampanayı söküp içine bişeyler sıkıp temizlediler ve kapattılar. Ardından 4 tekerin fren hidroliğini boşaltıp yeniden fren hidroliği bastılar ve fren ayarı yaptılar. Çok daha stabil oldu frenlemesi.
Bunları yapmak için 4 tekeri de söktüler tabi.

Gerisi zaten normal bakım. yağ ve filtreler değiştirildi. 1020 TL tuttu.

Servis servis gezmenize gerek yok. Telefondan 3-4 tanesini arayıp pazarlık ettim. Karar kıldığım servise Randevu alıp gittim.

Yerli otomobil parçası ucuz diye eve 2. araç olarak aldığımız bu aracın bakım fiyatı 2017 passat 1.6 dizel aracımdan %20 yüksek vw aracıma 20bin km bakımını 760 liraya serviste yaptırdım clio'da ise 2. bakım olan mazot filitresininde değişecegi bakım için 1080 dediler 950 liraya düştüler servis dısında yaptıracağım. Orjinal filitreleri renaulttoptancisi com dan alıp elf gibi dandik yağ yerine 5 gömlek daha üstün motul veya liqui moly marka yağ kullanarak yarı fiyata halledebiliyorum. Aracımın motoru 1.5 dizel ve zaten kendini kanıtlamıs arıza vermeyen bir motor motor garantisi varsın olmasın gerisi garantide zaten.

BU arada MOTUL yağlar hepsiburdada kampanyada ihtiyacı olan kaçırmasın.

Motul Specific 0720 5W-30 5 Litre

Yerli otomobil parçası ucuz diye eve 2. araç olarak aldığımız bu aracın bakım fiyatı 2017 passat 1.6 dizel aracımdan %20 yüksek vw aracıma 20bin km bakımını 760 liraya serviste yaptırdım clio'da ise 2. bakım olan mazot filitresininde değişecegi bakım için 1080 dediler 950 liraya düştüler servis dısında yaptıracağım. Orjinal filitreleri renaulttoptancisi com dan alıp elf gibi dandik yağ yerine 5 gömlek daha üstün motul veya liqui moly marka yağ kullanarak yarı fiyata halledebiliyorum. Aracımın motoru 1.5 dizel ve zaten kendini kanıtlamıs arıza vermeyen bir motor motor garantisi varsın olmasın gerisi garantide zaten.

BU arada MOTUL yağlar hepsiburdada kampanyada ihtiyacı olan kaçırmasın.

Clio IV 2014 model 1.5 DCI 90 bg motor için hangi motul yağ alınmalı hocam?

MOTUL sayfasında aynı clio için isminin yanında DPF olan ve olmayan modeller için iki farklı yağ önerilmiş.

Bir model bu: Model: ClioIV, X98 (2012- )Tip: Clio IV1.5 dCi 90 (2012 - )

Önerilen yağlar:

8100 X-CLEAN 5W-40 4LT - 210 TL (hepsiburada)
8100 X-CESS 5W-40 5LT 195 TL (hepsiburada)

Diğer clio da DPF'li: Tip: Clio IV 1.5 dCi 90 (2012 - ) farkını bilmiyorum ama Motul bu yağı öneriyor:
Motul Specific 0720 5W-30 5 Litre - 374 TL (hepsiburada)

5W 40 olan tüm yağlar uygun olur diyebilir miyiz :)
*

renaulttoptancısı sitesini çok kullanan var mı, filtreler kesin orjinal mi burada?

Son düzenleme:
2017 Model Joy Clio 4 için bugün Fatsa Renault servisinden 40 bin bakımı için 1250 tl fiyat aldım %20 indirim olduğunu söylediler.990 küsür liraya yani düz 1000 tl ye geliyor dediler.

Evet bu konuyu okudum ve gördüm ki sayın Nosvagen 'inde dediği gibi renault bakım fiyatları volkswagenden fazla.

Geçen ön silecek setini sordum ve 260TL dediler. Bagaj stepne taşıyıcı kompozit malzemeyi yanaşırken arkadan kaldırıma sürtmüştüm hafif köşede çatlak olmuştu değiştirin dedim 2700TL fatura bedeli çıktı.

İnanılmaz gerçekten. TR de vw nin 5 katı satış yapan yerli üretim yapan firma hem parça fiyatlarında hemde bakım fiyatlarında daha pahalı..

Demekki renault hala birşeyleri doğru yapamıyor.

Geri