Pegasus Racing'te RFC'de..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mrcmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hoşgeldiniz

​Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar.:eyv

hoşgeldiniz keyifli forumlar.. Clio 4 hakkında araştırma yapanlar kendini RFC de buluyor :)

Ailemize hoşgeldiniz :eyv

Hoşgeldin Murat :)

Evet bende clio IV' ü ilk incelemeye başladığımda direk arkaya baktım disk mi kampana mı diye :) gene kampanadan vazgeçmemişler. Ama şöyle de bir durum var rakiplerine baktığımda bu sınıftaki çoğu araçların da arkaları kampana. Corsa olsun, vw polo olsun. O nedenle sanırım bu sınıfın kaderi bu dedim kendi içimden. Ama senin için çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Daha önce forumumuzdan bir arkadaş clio 1.6 dynamic aracına, clio rs arka disk ve abs sistemini geçirmişti birebir ve başarılı da olmuştu hala o sistemle kullanılmakta araç :) Senin için çok problem olacağını sanmıyorum :) Arkadaşın konusu bu bi incelersin; http://www.renaultfanclub.com/renault-clio-kulubu/16387-clio-99-rs-fren-diskleri-ve-kaliperleri.html

Son olarak tekrardan hoşgeldin diyorum. Maxi megane nin detaylı fotoğraflarını bizimle paylaşırsan seviniriz. Gerçekten forum olarak çok sevip, takip ettiğimiz bir araç bir zamanlar Ethem Genim ile izlerdik hey gidi heyy :)

Hoş geldiniz, keyifli forumlar...:eyv

hos geldiniz..

ailemıze hosgeldınız

Hoşgeldiniz.

​Hoşgeldin Murat

Geri