- Katılım
- 22 Kas 2016
- Mesajlar
- 308
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Selamlar arkadaşlar. Kullanan varmi acaba? Bugun biraz goz attim. kalkis hizlanma vs epey olumlu yorum var. Zarari varmi acaba uzun vadede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selamlar arkadaşlar. Kullanan varmi acaba? Bugun biraz goz attim. kalkis hizlanma vs epey olumlu yorum var. Zarari varmi acaba uzun vadede
Selamlar arkadaşlar. Kullanan varmi acaba? Bugun biraz goz attim. kalkis hizlanma vs epey olumlu yorum var. Zarari varmi acaba uzun vadede
Tepkime suresininazalttigi yonunde yorumlar cok fazla.Bizim pedallarımız elektronik evet lakin araya takılan bir parça tepkime süresini azaltmaz! Bu parçanın tek yaptığı şey oranları değiştirmek mesela performans seçerseniz siz pedala %20 bastığınızda o %40 basılmış gibi davranır, ekonomi seçerseniz siz %50 bassanız dahi o %20 basılmış gibi davranır yaptığı tek şey bu! O yüzden hızlanmada yada hiçbir farklılığa fayda sağlamaz, onun yaptığını siz kendiniz bireysel yapabilirsiniz!
Yakitta degisiklik oldu mumerhaba benim aracımda kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşılmadım. gaz tepkime süresini gerçekten düşürüyor. ben memnunum.
Tepkime suresininazalttigi yonunde yorumlar cok fazla.
Tepkime süresini azaltması ile gaz oranlarını değiştirmesini karıştırıyor herkez. Varolan sisteme ekstra bir ekleme daha yapıyorsunuz gaz pedalından çıkan sinyal beyne gitmek yerine bir durak daha ekleyip pedal comanderden sonra beyine gidiyor. Siz söyleyin araya bir durak daha ekleyip sinyal yolunu uzatırken fizik kurallarına aykırı şekilde tepkime süresi nasıl kısalabilir. Pedal comanderin tek yaptığı size söylediğim gibi araçta olmayan sürüş modlarını eklemiş gibi simüle etmektir. Performans seçersen gaza az bassanda o çok basmış sayar, ekonomi seçersende sen çok bassan bile az basmışsın gibi sağırlaştırır.
Ben eski vw 1.9 tdi aracımda kullanıyordum. Tepki süresi dediğiniz anda iş çok başka yerlere gider. Tepki süresini değiştirmekte öyle bir cihazla olmaz.
Atsiz arkadaşımız gerekli açıklamayı tam yapmış. Yaptığı şey siz gaza %20 bastığınızda %70 basmışsınız gibi sinyaller üretiyor. Katkısı sıfır. Yakıta etkisi yok.
CC aktif değilken 90km ile sabit gidin. bu cihazdan 1. kademeyi açın araç gaza basmışsınız gibi hızlanmaya başlıyor. olay bu kadar.