Pdf Dosyasını Word'e Dönüştürme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tuqy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende şimdi Buldum Adobe Acrobat XI Pro İle Oluyor.Ama Türkçe Karekterler Soru İşareti Olarak Çıkıyor.Düzeltmekle Uğraşmak Lazım

ben de onu yazmak için açmıştım başlığı, deneme sürümü var sitesinde çünkü. diğer bir sürü pdf word conventer diye geçen programlardan hangileri ücretsiz, deneme sürümü vardır ya da kullananlar memnundur onu bir öğrenmek lazım.

Hiç kullanmadım ama internette iyi yorumlarını okudum.
acrobat pro çok daha büyük boyutlu ve bilgisayarı fena kasıyor. crack yapmak da pek kolay olmuyor o yüzden bunu denemen lazım ;)
kullanınca yorumlarını paylaşırsan biz de bilgi sahibi oluruz ;)

İndirdim Yarın Kurup Bi Bakarım Sabahtan Beri Tezle Uğraşıyorum:sinirli Bu Konu Altından Yorum Yaparım :)

ben de onu yazmak için açmıştım başlığı, deneme sürümü var sitesinde çünkü. diğer bir sürü pdf word conventer diye geçen programlardan hangileri ücretsiz, deneme sürümü vardır ya da kullananlar memnundur onu bir öğrenmek lazım.

Evet Çiğdem Abla Deneme Sürümü Var Adobe Acrobat XI Pro'nun Türkçe Karekter Kullanımı Olsaydı İyi Olurdu Düzeltmek Baya Uzun Sürüyor.Converterleri İndirdim ama bir kaçı Virüslü çıktı bir kaçı key istiyor.Bir Kaçı da Yine Soru İşaretli Dönüştürüyor :S

İndirdim Yarın Kurup Bi Bakarım Sabahtan Beri Tezle Uğraşıyorum:sinirli Bu Konu Altından Yorum Yaparım :)

Evet Çiğdem Abla Deneme Sürümü Var Adobe Acrobat XI Pro'nun Türkçe Karekter Kullanımı Olsaydı İyi Olurdu Düzeltmek Baya Uzun Sürüyor.Converterleri İndirdim ama bir kaçı Virüslü çıktı bir kaçı key istiyor.Bir Kaçı da Yine Soru İşaretli Dönüştürüyor :S

hmm anladım almanca materyaller için işime yarar o zaman o ama tabii ki türkçe lazım aynı zamanda, ben de araştırayım iyi oldu konu, ben de tazeyken araştırayım, bulduklarımı yazarım.

Türkçeye Çeviriyor Sıkıntı Yok Ama ç, ı, ü, ğ, ö, ş harflerini çevirmiyor ? olarak çıkıyor
Neyse Ben Çıktım Çiğdem Abla Yarın Şu İndirdiğim Yeni Programı Bu Konu Altından Yorumlarım :)

Son düzenleme:
abbyy finereader veya nitro pdf kullanabilirsiniz.

PDF to Word Converter — 100% Free buna benzer online çeviren siteler var deneyebilirsin..

ABBYY FineReader 11 OCR Programını İndirip Yükledim.Gerçekten Güzel Bir Program Ama Lisans sorunu var ne yazık ki.Türkçe Karakterleri de çeviriyor.Toplamda 50 Sayfa Microsoft Office Programlarına Çevirme Hakkı Veriyor.İşi Kısa Olanlar İçin İdeal Bir Program Tavsiye Ederim : )​

hiç denemedim ama fotograflarda genelde birlikte açtan yada uzantısını değiştirerek hallediyorum doc da işe yararmı bilmem

Türkçeye Çeviriyor Sıkıntı Yok Ama ç, ı, ü, ğ, ö, ş harflerini çevirmiyor ? olarak çıkıyor
Neyse Ben Çıktım Çiğdem Abla Yarın Şu İndirdiğim Yeni Programı Bu Konu Altından Yorumlarım :)

dün dikkat etmemişim ü ve ö yü çevirmiyorsa almanca için de işe yaramaz :) sayende bir şey öğrendim bu akşam benim çok işime yarayacak olan, istediğin kadar gülebilirsin tabii buna ben seçip word'e kopyalamayı bile bilmiyordum, erkek arkadaşımdan öğrendim az önce :D ekran karşımda kopyalayamadığım için elde alıştırma, metin yazıyordum şimdiye kadar, sağ olasın valla:)

hiç denemedim ama fotograflarda genelde birlikte açtan yada uzantısını değiştirerek hallediyorum doc da işe yararmı bilmem
hemen denedim maalesef olmadı benim pdf lerde karmakarışık oldu uzantı değiştirince, birlikte aç için çıkmıyor zaten doğru düzgün bir şey en rahatı copy ve word e paste benim gibiler için şimdilik:D

Geri