Pazar Temizliği Buyrunn

inşallah abim :D

Maşallah diri duruyor....Benim değişmez..Her pazar iç dış tam temizlik...Ama bugün öle bi geçiverdim iç dış..Malum kar kış hava soguk buz ayaz...

Normalde haftada 3 kez yıkanır. Hiç yıkanmazsa pazar günü en az 3 saat uğraşılır. Bu günde öyle yapayım dedim. Arabaya suyu döktüm akarken dondu, silemedim bile. Bende o sinirle aldım çocukları sinemaya gittim. Düğün dernek filan derken güldük eğlendik işte. Anlayacağınız bir haftadır araba yıkanmadığı gibi, bu günde biraz batırdık üstüne üstlük.12 3

Normalde haftada 3 kez yıkanır. Hiç yıkanmazsa pazar günü en az 3 saat uğraşılır. Bu günde öyle yapayım dedim. Arabaya suyu döktüm akarken dondu, silemedim bile. Bende o sinirle aldım çocukları sinemaya gittim. Düğün dernek filan derken güldük eğlendik işte. Anlayacağınız bir haftadır araba yıkanmadığı gibi, bu günde biraz batırdık üstüne üstlük.12 3
abi ailenle vakit geçirmişsin herseyden daha güzel :D

Normalde böyle havalarda yıkamamak lazım ayaz buz dan dolayı...Ama yürek dayanmıyor aracına aşık adamda :)

Valla mükemmel olmuş ellerinize sağlık:eyv

aa ben bu aracı sahibinden.comda görmüştüm yanlış hatırlamıyosam kaıköy yazıyodu gerçekten güzel araç flashlara en çok yakışan renk bence bej emeğinize sağlık :)

aa ben bu aracı sahibinden.comda görmüştüm yanlış hatırlamıyosam kaıköy yazıyodu gerçekten güzel araç flashlara en çok yakışan renk bence bej emeğinize sağlık :)
aynen baskan bi ara koymustum sonra aracımı ne kadar sevdıgım aklıma geldı vazgectım satmaktan ufak tefek oynamalar yapıyorum ustunde

Geri