Üzüldüm Kardeşim Ya Geçmiş Olsun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
motorun dısından bahsediyorsun sanırım bence yıkat ben 3 kere üst üste yıkattım hava vurdur elektrik aksamını koru birsey olmaz gerçi motor simdi dağılcak zaten yine yağ kir olur üstünde istersen conta degistir sonra belirli bir süre sonra subap ayarı filan yaptırman gerekecek hersey bitsin öle temizle benim motor yine leş gibi oldu geçen hafta yaptırdım subap ayarını kapağı sıktırdım tekrardan simdi temizliycem vakit buluncaGökalp abi motoru yıkattırsak mı ? Zaten açılacak motor ...
Orda kirlenir demi , o zaman dursun biraz daha .motorun dısından bahsediyorsun sanırım bence yıkat ben 3 kere üst üste yıkattım hava vurdur elektrik aksamını koru birsey olmaz gerçi motor simdi dağılcak zaten yine yağ kir olur üstünde istersen conta degistir sonra belirli bir süre sonra subap ayarı filan yaptırman gerekecek hersey bitsin öle temizle benim motor yine leş gibi oldu geçen hafta yaptırdım subap ayarını kapağı sıktırdım tekrardan simdi temizliycem vakit bulunca
Bu K7M motorla işimiz sakat bizim .aynen öle kardesim sen arabanın işini bitir sonra temizlersin benim yıkatma sebebim yağ kaçağının yerini tespit etmek içindi benim kapak contası orta bölümde çatlamıştı ordan yağ kaçırdı
biraz daha sabretmem lazım yoksa çoktan paket olmustu kurtulmustum K7M motordanBu K7M motorla işimiz sakat bizim .
Araba sanayide ... Usta kapağın çok iyi olduğunu söyledi , kapak taşlama olmayacak yani yağı sıfırdan koyulacak ve hiç bir şey olmamış gibi binilecek. .
Kapak temzilendi .
Basit Bir Rodaj dönemine giriyoruz.