21 Eki 2022 #1 gowlet Kayıtlı Üye 06-Ankara Katılım 26 Şub 2018 Mesajlar 183 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Arkadaşlar İstanbul içi için pasta cila yaptırabilecek işçiliğinden emin olduğunuz fiyatları hesaplı olan bir yer arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?
Arkadaşlar İstanbul içi için pasta cila yaptırabilecek işçiliğinden emin olduğunuz fiyatları hesaplı olan bir yer arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?
24 Eki 2022 #2 Birkan61 Kayıtlı Üye 34-İstanbul Katılım 17 Nis 2018 Mesajlar 73 Tepkime puanı 5 Puanları 8 Yaş 31 Bakırköy'de Paddock detailing var, işletmecisinden biri arkadaşım Fiyatı hesaplı değildir onu söyleyeyim ama yaptığı işçiliğin hakkıdır %100 memnun ayrılırsınız
Bakırköy'de Paddock detailing var, işletmecisinden biri arkadaşım Fiyatı hesaplı değildir onu söyleyeyim ama yaptığı işçiliğin hakkıdır %100 memnun ayrılırsınız
24 Eki 2022 #3 ertangun Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Ara 2019 Mesajlar 355 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 Birkan61' Alıntı: Bakırköy'de Paddock detailing var, işletmecisinden biri arkadaşım Fiyatı hesaplı değildir onu söyleyeyim ama yaptığı işçiliğin hakkıdır %100 memnun ayrılırsınız Genişletmek için tıkla ... Ben de aynı yorumu yapabilirim. Engin Çağlar Benim arkadaşım.
Birkan61' Alıntı: Bakırköy'de Paddock detailing var, işletmecisinden biri arkadaşım Fiyatı hesaplı değildir onu söyleyeyim ama yaptığı işçiliğin hakkıdır %100 memnun ayrılırsınız Genişletmek için tıkla ... Ben de aynı yorumu yapabilirim. Engin Çağlar Benim arkadaşım.
24 Eki 2022 Konuyu Başlatan #4 gowlet Kayıtlı Üye 06-Ankara Katılım 26 Şub 2018 Mesajlar 183 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Hocam teşekkürler. BES uygulamasında Autoking kampanyası vardır ordan hallettim.