Pasaport hakkı

bunlarla hiç uğraşma ben 6 ay önce yurtdışından galaxy s3 getirttim piyasası 1700 tl idi ben 950 tlye aldım gittim bi telefoncuya hurda bir samsung modelinin imei numarasını girdi 50tl ye mal oldu bana ogün bugündür sorunsuz kullanıyorum.

telefon samsungsa ona imei kopyalanabiliyor..ama iphonelara kopyalanamıyor.. iphone kullanıyorsa eli mahkum pasaport kayıdı yaptıracak..

bunlarla hiç uğraşma ben 6 ay önce yurtdışından galaxy s3 getirttim piyasası 1700 tl idi ben 950 tlye aldım gittim bi telefoncuya hurda bir samsung modelinin imei numarasını girdi 50tl ye mal oldu bana ogün bugündür sorunsuz kullanıyorum.
Bunuda denedim cevabı altta arkadaş vermiş

telefon samsungsa ona imei kopyalanabiliyor..ama iphonelara kopyalanamıyor.. iphone kullanıyorsa eli mahkum pasaport kayıdı yaptıracak..

Pasaport satıldığını ilk defa duydum... :)

Hakkaten yaw iyi fikir bendede original körfez savaşı tarihli saddam kaşeli pasaport var bende onu satayım bari
:aytuğ:aytuğ:aytuğdevletimiz ne tuhaf hiç bir işi doğru değil bunuda bir sanayii haline getirtiler ya:pislik

Hakkaten yaw iyi fikir bendede original körfez savaşı tarihli saddam kaşeli pasaport var bende onu satayım bari
:aytuğ:aytuğ:aytuğdevletimiz ne tuhaf hiç bir işi doğru değil bunuda bir sanayii haline getirtiler ya:pislik

bende ilk defa duydum valla.1 pasaportla kaç telefon kayıt yaptırılıyor acaba?hemen çıkarttırayımhehe

bende ilk defa duydum valla.1 pasaportla kaç telefon kayıt yaptırılıyor acaba?hemen çıkarttırayımhehe

1 pasaporta 1 telefon kaydettirilir. 2 senede bir yeni telefon kaydettirme hakkı vardır.
2 sene içinde yeni telefon alırsanız eski telefonu sildirip yenisini kaydettirebilirsiniz.

Bu pasaport kaydı tapan kişiler her geleni kaydettirip eskisini sildiriyorlarsa eski telefon 1 ay sonra bloke olur.

Bizzat denenmistir.

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1 pasaporta 1 telefon kaydettirilir. 2 senede bir yeni telefon kaydettirme hakkı vardır.
2 sene içinde yeni telefon alırsanız eski telefonu sildirip yenisini kaydettirebilirsiniz.

Bu pasaport kaydı tapan kişiler her geleni kaydettirip eskisini sildiriyorlarsa eski telefon 1 ay sonra bloke olur.

Bizzat denenmistir.

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

vay be sistem güzelmiş.teşekkürler bilgi için:eyv

pasaport satılmıyor yanlış anlaşılmasın.. yurtdışından telefon getiren arkadaş turkcell,vodafone veya avea simkartını telefona takınca mesaj gelir 1 hafta içinde telefonunuzun imei kayıdını yaptırın yoksa hat kapanacaktır diye...1 hafta sonra telefon çekmez olur.. bunun için türk pasaportuna kayıt etmesi gerekir ama bu pasaportta öle evde duran yatan pasaport değil yurtdışından yurda giriş yapmış olması ve üzerinden 30 gün geçmemiş olması gerekiyor.ayrıca daha önce kayıt yapılmaması gerekiyor.kayıt yapıldıysa 2 yıl geçmiş olması lazım..diğer bir yöntemde kıbrısa giriş çıkış yapmak ve orada verilen kağıt ile nüfus cüzdanınızla giriş yapacağınız için e-devlet üzerinden gerekli bilgileri doldurmak..burda pasaport arayanlar tanıdığından yurtdışı cihaz alanlar ve kendisinin pasaportu olmayanlar..bunun gibi çok insan var ve bu bir sektör olmuş..yurtdışından gelen insan pasaporta kayıt hakkını 100-150 tlye satarım diyor ve telefonunu kayıt ettirmek isteyen insanda 150tl şahısa+115tl vergi ödeyerek 265tl telefonunu kayıtlı hale getiriyor...benim tavsiyem hiç pasaport bulamadıysan günübirlik kıbrısa gidip gelmek..hem gezmiş olursun hemde kıbrıstan ucuz sigara içki getirirerek çevrene karını koyup satarsın ve yol parasını çıkarmış olursun..

kayıdı yapılan telefon bir daha kayıttan düşmez..

​Evet benim zamanımdada permi hakkı satmak diye birşey vardı,ben zaten gümrükten 100 dolar koyup geçiriyorum herşeyi ha az abartırsam 150 dolarıslıkhatta bir kere fırça yediydim polisten esenboğada niye birşey getirmedin kardeşim ayıp değilmi biz ne yiyecez dedi ya valla:aytuğBilen bilir o zamanları alenen gazetelerde ilanlar çıkardı permi hakkınız .......t.l'den alınır diye..ha devlet niye görmezdi bun bende anlamadım valla:sinirli

​Evet benim zamanımdada permi hakkı satmak diye birşey vardı,ben zaten gümrükten 100 dolar koyup geçiriyorum herşeyi ha az abartırsam 150 dolarıslıkhatta bir kere fırça yediydim polisten esenboğada niye birşey getirmedin kardeşim ayıp değilmi biz ne yiyecez dedi ya valla:aytuğBilen bilir o zamanları alenen gazetelerde ilanlar çıkardı permi hakkınız .......t.l'den alınır diye..ha devlet niye görmezdi bun bende anlamadım valla:sinirli

permi hakkı demişken abi konu başka yere sapıyor ama..almanyada teyzem var araba getirtebilirmiyiz permi hakkıyla.öyle birşeyler duymuştum.

permi hakkı demişken abi konu başka yere sapıyor ama..almanyada teyzem var araba getirtebilirmiyiz permi hakkıyla.öyle birşeyler duymuştum.

Ahanda alıyoruz merco'yuhehe5 seneyi geçtiyse araç getirme hakkıda vardı:cool:

Geri