Parklara Turuncu Ampül.

Çok Şik Durmuş Gercekten , Elinize Sağlik :eyv :eyv

evet arkadaşım sanssızlık diyelim.oğlumda clio4 var onun hem farlar hemde sisler aynı marka zenon takılı sıkıntı yok.satıcı kendi aracına takmış sıkıntı yok.demekki sans bizde yok.vazgeçtim bende

evet arkadaşım sanssızlık diyelim.oğlumda clio4 var onun hem farlar hemde sisler aynı marka zenon takılı sıkıntı yok.satıcı kendi aracına takmış sıkıntı yok.demekki sans bizde yok.vazgeçtim bende

sağlık olsun abi gerçekten bazı şeyler şans meselesi bunu dün çok iyi anladım :)

Bi servise gidin bi bak sıkıntı var mı diye ?

hayırlı olsun güle güle kullan

hayırlı olsun sislere de sarı folyo lazım şimdi:)
98s7.jpg

Arkadaşlar turuncu yapsak parkları istanbul da ceza yeme olasılığımız nedir? Çok hoş olmuş gercekten güle güle kullanın hocam

Arkadaşlar turuncu yapsak parkları istanbul da ceza yeme olasılığımız nedir? Çok hoş olmuş gercekten güle güle kullanın hocam
Teşekkür ederim ceza yemezsin büyük ihtimal çünkü karşı tarafa bi zararın yok ki. Masumca güzelleştirme çabaları ben geceleri bile sadece parklar açık geziyorum daha hiç kimse ağzını açıpta bişey demedi:)

Geri